CinemaKlub

A sötét ötven árnyalata nem csak címében baljós!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 14. 12:00

Az első előzetesnek köszönhetően most bepillanthatunk a folytatásba, amiből egyértelműen kiderült számunkra, hogy van, ami nem változik, ugyanakkor egy-két dolog felkeltheti a kíváncsiságunkat is!

Lássuk, mire is gondolunk!

Először is a trailer hangulatában és zenéjében is hasonló az első film egészéhez, hiszen ugyan úgyBeyoncéCrazy in Love című slágere csendül fel benne, ezúttal viszont egy Miguel nevű művész előadásában. Bár a zene kevésbé túlfűtött, a részletek, melyeket láthatunk annál pikánsabbra sikeredtek.

Jamie Dornan rengeteget látható félmeztelenül, vizesen vagy csak úgy csábos tekintettel mustrálva kolléganőjét Dakota Johnson-t, aki most talán kevésbé tűnik olyan szendének.

A legnagyobb változás mégis, az hogy egyelőre úgy tűnik, többet remélhetünk a folytatástól, mint egy romantikus vígjátéktól, ahogyan azt az első résznél tapasztalhattuk.

Ahogyan a rendező személye is változott, így Sam-Taylor Johnson bukása után, James Foley vette át az irányítást, ami szintén érdeklődésre ad okot, vajon mit jelent ez a második részt tekintve.


Emellett pedig nem feledkezhetünk meg az újabb szereplőkről sem! A moziban látható lesz Rita Ora, Hugh Dancy, Eric Johnson, Bella Heathcote és Kim Basinger is, akik közül többen feltűnnek már a beharangozóban is.

Nézd meg te is a trailer-t, hogy megtudd, milyen kalandokba keveredik Christian Grey és Anastasia Steel A szürke ötven árnyalata 2-ben!

Akárhogy is, az idei Valentin napot sem ússzuk meg a trilógia nélkül! A sötét ötven árnyalata idén februárban kerül a mozikba!

Forrás: indiwire.com, vouge.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#a szürke ötven árnyalata#a sötét ötven árnyalata#jamie dornan#dakota johnson#kim basinger#hugh dancy#james foley#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk