CinemaKlub

Ki a legesélyesebb James Bond szerepére?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 6. 11:16

Hiába nem aratott akkora sikert a Spectre, mint elődjei, a 007-es rajongók alig várják, hogy láthassák a következő történetet. A kérdés pedig nem más, mint, hogy ismét feltűnik-e kedvencük, Daniel Craig a titkos ügynök szerepében, vagy új sztárt köszönthetünk Bondként?

Rengeteg kedvencünk szerepel a listán, ahogyan a producereknek is megvannak már a kiszemeltjeik a pletykák szerint:

„Megtalálni azt, aki Daniel-t helyettesítheti, kemény munka lesz. De Idris Elba tehetséges, amit már többször bizonyított is, ahogyan azt is, hogy szívvel-lélekkel játszik, bár az is igaz, hogy a többi jelöltnél idősebb.”- nyilatkozták a producerek.

Bizony a Pacific Rim sztárjának neve volt az egyik, ami rögtön felmerült, mikor arról volt szó, hogy új James Bondot kapunk!

Azonban, ahogyan a készítők is említették, Elba 43 éves, a többi jelentkező pedig a harmincas éveit tapossa, ahogyan a karakter is inkább ebbe a korosztályba tartozik.

A színész maga is egyetértett azzal, hogy talán idős ahhoz, hogy ő legyen James Bond, valamint azt is elárulta, hogy a híresztelésekkel ellentétben, az alkotók meg sem keresték őt.

Egyesek szerint a másik nagy befutóTom Hiddleston lehet, bár a sztár már megcáfolta ezt. Pedig aThor-filmekszereplője harmincöt évével tökéletes a szerepre, valamint azt is suttogják, hogy mivel utoljára ölti magára Loki jelmezét, még szabad is lehetne a forgatások idejére, arról pedig nem is beszélve, hogy jelenleg is ügynököt játszik egy népszerű sorozatban.

Ugyancsak a listán szerepel egyébként, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színészeMichael Fassbenderis, akinek szintén megvan a kisugárzása ahhoz, hogy megformálhassa Bondot, mégis kevés esélyt látunk arra, hogy valóban megkapná a szerepet.

Ami pedigLuke Evans-t, illetveCharlie Hunnam-etilleti, hasonló kaliberű színészek, akik egyenlő esélyekkel indulnak. A probléma viszont mindkettőjükkel az, hogy nincs akkora nevük, mint Elbának vagy Fassbendernek, hogy felkeltsék az emberek kíváncsiságát és becsalogassák őket a mozikba. Ahogyan Aidan Turner, a Hobbit-filmek sztárja esetében is ugyanez a gond merül fel, pedig a színész életkora is megfelelő lenne.

Emellett, meg kell jegyeznünk azt is, hogy nemcsak az előző Bondot, de úgy tűnik, Sam Mendes-t a filmek készítőjét is elveszítjük, így a producereknek új rendezőt is kell találnia.

Mindez persze semmit sem jelent, ha Daniel Craig mégis úgy dönt, hogy elfogadja azt a rengeteg pénzt, amit állítólag a stúdió ajánlott fel neki, hogy visszatérjen, mint James Bond.

Mindazonáltal a stúdió nem fog a végtelenségig várni a színészre, így nagy esély van rá, hogy valaki a felsoroltak közül lehet a következő 007-es, az egyelőre James Bond 25-re keresztelt moziban!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#james bond#daniel craig#sam mendes#idris elba#tom hiddleston#thor#michael fassbender#luke evans#charlie hunnam#007

Címlapról ajánljuk