CinemaKlub

Milyen, amikor Emma Stone dalra fakad? Megmutatjuk!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 23. 18:31

Egyszer már felpörögtünk a decemberben érkező La La Land miatt, most viszont a film újabb előzetest kapott, amelyben már a női főszereplő búgó hangját hallgathatjuk. Kezdünk durván musical hangulatba kerülni!

Legutóbb ezt írtuk a Whiplash rendezőjének következő filmjéről: „Az álomszerű duó kombinációja az eredeti dalokkal egyelőre telitalálat, legalábbis nálunk biztosan!”. Nos, ez a véleményünk azóta sem módosult különösebben, sőt!

Nem tagadjuk, hogy Emma Stone a nagy kedvenceink közé tartozik, és miután az első trailerben Ryan Goslingé volt a főszerep a „City of Stars” című dallal, most a hősnő következett. Stone és az „Audition” pedig legalább olyan hatással volt ránk, mint az első.

Eddig sem kételkedtünk, hogy Justin Hurwitz csodás zenéket ír majd a musicalhez, ez a két dal viszont komoly bizakodásra ad okot, hogy a megérzéseink tényleg bejöhetnek, és Damien Chazelle a Whiplash után is újra sikert arathat.

 


A hazánkban Kalifornia álom címen mozikba kerülő alkotás egy igazi szerelmes történet lesz, amelyben a jól összeszokott páros (Stone-Gosling) újra egy vásznon szerepelhet, a jazz zongorista és a feltörekvő színésznő érzelmi hullámvasútjában.

A film nem mellesleg az augusztus 31-én kezdődő Velencei Filmfesztivál nyitófilmje lesz, ahol 19 másik filmmel száll majd versenybe a fődíjért, az Arany Oroszlánért.

De ne húzzuk tovább az időt, jobban teszitek, ha ti is meglesitek a legújabb részletet és természetesen Emma Stone hangját!

Képek: Freeman Film

#CinemaKlub#emma stone#ryan gosling#la la land#kaliforniai álom#damien chazelle#trailer#előzetes

Címlapról ajánljuk