CinemaKlub

Channing Tatum, mint sellő?

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 2. 11:20

Bizony, kedvenc táncos szívtiprónk ezúttal uszonyokkal mutatja be tökéletes mozgását. Ugyanis a Csobbanás feldolgozásában fog szerepelni, aminek történetén a készítők úgy csavarnak egyet, hogy az új sztoriban Daryl Hannah hableányából, hablegényt csinálnak Tatum segítségével!

A szexi sztár mellett, Jillian Bell tűnik majd fel, akit Jack Black oldalán láthattunk legutóbb a Libabőr című filmben. A fiatal színésznő Tom Hanksegykori karakterét fogja alakítani.

Az 1984-es eredeti moziban, egy kisfiút megment egy sellő a megfulladástól, aki aztán húsz évvel később visszatér, megkeresi az immáron férfivá érett fiút és felajánl neki két opciót, vagy élhet tovább a szárazföldön, vagy mehet vele a víz alá lakni.

Az új film forgatókönyvét Marja-Lewis Ryan írja, Brian Grazer pedig a ’84-esCsobbanás producere ismét magára vállalta ezt a szerepet. A két főszereplőnek sem ez lesz az első közös munkája, hiszen dolgoztak már együtt a 22 Jump Street - A túlkoros osztag című alkotáson.

Ráadásul Grazer már elkotyogta, hogy egy igazi filmcsillagot sikerült megkaparintaniuk a reboot-hoz, bár akkor még nem árulta el, hogy aStep Up sztárjáról van szó, viszont már akkor sejteni lehetett, hogy a cselekményen csavarnak egyet, sőt azt is megtudtuk azóta, hogy a művet ez alkalommal a sellő nézőpontjából ismerhetjük meg!

Egyébként Channing Tatum-otláthatjuk majd jövő nyáron aKingsman: The Golden Circlecímű moziban, többek között Jeff Bridges, Vinnie Jones, illetve Colin Firth mellett!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#channing tatum#tom hanks#remake

Címlapról ajánljuk