CinemaKlub

A Mary Poppins reboot újabb nagy nevet tudhat magáénak!

rtl.hurtl.hu

2016. július 29. 13:15

A Disney úgy döntött nemcsak animációit éleszti újjá élőszereplőkkel, de régi klasszikusát is új köntösbe csomagolja. A daloló dadus szerepére már megnyerték Emily Blunt-ot, most pedig egy több Oscar-díjas színésznő is csatlakozik a stábhoz!

Meryl Streep már bizonyította énekesi tehetségét aMamma mia, illetve a Vadregény című filmekben, melyben már játszott Blunt-tal.

Most pedig Mary Poppins unokatestvérét, Topsy Tartle-t fogja alakítani a feldolgozásban!

A remake rendezője is egy Oscar-díjas és Golden Globe-díjra jelölt alkotó, Rob Marshall. Az eddigi egyetlen ismert férfi szereplője a mozinak, pedig Lin-Manuel Miranda. A színész egy új karaktert játszik a filmben, akinek neve Jack, míg Az ördög Pradát visel sztárja - amiben Blunt egyébként szintén együtt dolgozhatott Streep-pel - magát a főszereplőt Mary Poppinst formálja meg.

A történet ugyanúgy, ahogyan a regényben és az eredeti moziban, a Banks családról és azok három gyermekéről fog szólni és persze arról, hogyan változtatja meg életüket a rejtélyesen felbukkanó, titokzatos dada. Ugyanis Poppins egyedülálló bűvész trükkjeivel, valamint Jack segítségével ismét megmutatja Bankséknek az örömöket és a csodákat az életben.

Tekintsd meg a videót, hogy megtudd, ki kapott már Oscar-díjat Mary Poppins szerepéért!

A Mary Poppins Returns 2018 karácsonyakor kerül bemutatásra!

Forrás: comingsoon.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#emily blunt#Rob Marshall#meryl streep#mamma mia#disney

Címlapról ajánljuk