CinemaKlub

Benedict Cumberbatch 10 születésnapi titka

rtl.hurtl.hu

2016. július 19. 15:18

Kedvencünk ma ünnepli a születésnapját, így alkalmából összeszedtünk néhány érdekességet nektek, amit biztosan nem tudtatok eddig a Star Trek, valamint a Doctor Strange csillagáról!

1. Buddhista

Bár, a színész nem sokat beszél magánéletéről, de azt nyíltan vállalja, hogy a buddhista tanításokban hisz. Sőt egy évig még egy tibeti iskolában is tanított, mielőtt színészkedésre adta volna a fejét!

2. Dadogás

Cumberbatch hihetetlen gyorsan képes beszélni, szinte már hadar és igaz remek színész, de néhány interjújának köszönhetően kiderült már róla, hogy dadog!

3. Motoros naplója

Szenvedélyesen imádja a motorokat, és kiváló sofőr hírében áll.

4. Olimpikon

2012-ben a londoni nyári Olimpián őt hallhattuk konferálni a nyitó ünnepségen!

5. Barátság

Egyik legjobb barátja Tom Hiddleston, akivel Steven Spielberg Hadak útján című filmjében, dolgozhatott először együtt!

6. Igazi túlélő

Egy emberrablási kísérletet úszott meg a színész, amikor 2005-ben Dél-Afrikában forgatott, két barátjával fegyveres rablók támadták meg őket! A támadók a pénzüket és a holmijaikat követelték, majd Benedict Cumberbatch-et a csomagtartóba gyömöszölték és elhajtottak vele, mielőtt szabadon engedve kidobták volna az autóból!

8. Heterochromia iridis

Ez egy olyan különös mutáció, aminek jellemzője a különböző színű írisz ugyanazon szem esetében, vagy előfordulhatnak eltérő színű szemek is! Cumberbatch-nél úgy tűnik mintha, attól függően változna a szeme színe, ahogyan a fény éri.

7. Családfa

A sztár egyik felmenője Abraham Cumberbatch, rabszolgatartó volt a 18. században! Különböző ültetvényeket birtokolt Barbados-on és hírhedt volt arról, hogy földjein különös kegyetlenséggel hajtja rabszolgáit a halálba. Éppen ezért a Doctor Strangesztárjának édesanyja azt javasolta fiának, színészi karrierje során inkább ne használja családnevét!

9. Clint Eastwood

Állítólag, amikor a legendát bemutatták neki három percig szóhoz sem jutott!

10. Házasságkötő

Ti is elképzeltétek mi lenne, ha a brit színész adna titeket össze szerelmetekkel? Nos, egy szerencsés párnak már volt ebben része, nem is akárhol! Cumberbatch Ibizán adta össze két kedves barátját, Seth Cummings-ot és Rob Rinder!

Forrás: sherlockshome.net, fame10.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#benedict cumberbatch#doctor strange#star trek#buddhizmus#házasság#Karrier#szülinap#érdekesség

Címlapról ajánljuk