Műsorújság
RTL Most

Megnéztük magunknak ezt a Doctor Strange előzetest!

Lassan már lehetetlen lesz követni, hogy melyik év, milyen szuperhős filmeket tartogat a mozinézőknek, most kijött egy újabb, ráadásul Benedict Cumberbatch főszereplésével.
Eddig viszonylag eltűnt a novemberben érkező film a promók sötétségében, de úgy tűnik, hogy a Marvel most már végre beindítja a gépezetet, és várhatóan a csapból is Cumberbutch-buli folyik majd.

A Scott Derrickson rendezésében érkező kaland a Föld legnagyobb varázslójáról és védelmezőjéről szól, Dr. Stephen Strange-ről, aki a kopaszra nyírt Tilda Swintontól tanulja el a képességeit és a világ védelmének igazi kulcsát. Annak ellenére, hogy kezdetben főszereplőnk kijelenti, hogy ő aztán nem hisz a csakrákban, és semmilyen ehhez hasonló hókuszpókuszban, idővel gyökeresen megváltozik a véleménye.Kellett ehhez az, hogy megidézzék Christopher Nolan szellemét és Eredet típusú világ/tér és ki tudja milyen hajlításokkal és kaleidoszkóp-hatásokkal spékelték meg a látványvilágot. Nekünk egyelőre inkább tűnik káosznak az előzetes, de azt kár lenne tagadni, hogy valószínűleg IMAX-ben nézős lesz a történet.Swintont, mint kopasz jógit még nem igazán tudjuk hova tenni, de annyi biztos, hogy a színésznő tényleg az egyik legsokoldalúbb nő Hollywoodban!

A filmben nem mellesleg még olyan nevek tűnnek majd fel, mint Chiwetel Ejiofor, Mads Mikkelsen és Rachel McAdams.

És akkor kaptunk plakátot is, hogy a lelkünk egyensúlyba kerüljön:
 

Mit szóltok a trailerhez? Ti várjátok a novemberben érkező Doctor Strange-t?

 

Legnézettebb videók