Műsorújság
RTL Most

Benedict Cumberbatch szinkronizálásra adta a fejét!

Mind emlékszünk a zöld szőrmókra, aki mivel utálja a karácsonyt, inkább megpróbálja ellopni azt. Most az élőszereplős film után, animációs mese is készül belőle és meg fogunk lepődni, ki kölcsönözni a hangját az undok Grincsnek!
Mindnyájunk kedvenc Sherlockja amellett, hogy Doktor Strangeként hősködik, most már mesefigurákat is szinkronizál!

Az eredeti Grincsben Jim Carrey játszotta az életét magányosan tengető szörnyecskét, aki annyira megharagszik a manókra és boldogságukra, hogy szeretné tönkretenni mindezt. Ezt a 2000-es változatot Ron Howard rendezte és nagyjából 55 millió dollárt kaszált a nyitó hétvégéjén, majd akkora sikere lett világszerte, hogy végül 345 dollár bevételt hozott, sőt abban az évben megnyerte a legjobb smink kategória Oscar-díját is!

Így hát nem csodálkozunk, hogy ezt a sikert meglovagolva, nemrég bejelentették: új Grincs-film készül, amit ezúttal animálva láthat a nagyközönség és a 2017 novemberére várható filmben az angol színész lesz a fura kis lény hangja.

 

Hogy miért pont Cumberbatchre esett a választás? Chris Meledandri, producer megmondja:
 

„Olyan hangja van, amiből árad a szurkálódás, ugyanakkor kiérezhető belőle a sebezhetőség is, ami a hősünket is jellemzi.”


Úgy tűnik, van miért várnia 2017 őszét a Benedict Cumberbatch rajongóknak, hiszen rögtön két nagy durranással is érkezik kedvencük, a Grincs illetve a Doktor Strange filmekkel!

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók