CinemaKlub

Újabb két szereplő kaphat saját filmet az Öngyilkos osztagból!

rtl.hurtl.hu

2016. május 25. 11:49

Lassan már azon lepődnénk meg, ha az alkotók nem élnének ezzel a lehetőséggel. Vajon ki kaphat önálló mozit? A nagy esélyesek ezúttal férfiak, méghozzá nem is akármilyenek!

Majdnem három hónapunk van még addig, míg a Suicide Squad-ot bemutatják, de már a jövőbeli projektek híre járja be az egész világot, mint például, hogy 2017-re várhatjuk a gonosztevőkből összeverbuvált csapat filmjének második részét vagy hogy Margot Robbie karakterének főszereplésével és vezetésével egy női csapat sztoriját is tervezik! Ebben a filmben Harley Quinn mellett láthatnánk Batgirlt és Birds of Preyt is.

Most pedig másik két karakter spinoffjának ötletét hozták nyilvánosságra!

Ezúttal mindenki kedvenc gazfickójáról, az őrülten gonosz Jokerről (Jared Leto) és Boomeráng kapitányról (Jai Courtney) van szó! Egyébként a bohócot játszó Leto, állítólag izgatott amiatt, hogy főszerepet játszhasson egy önálló Joker-filmben.

Sőt, bizonyos források szerint azÖngyilkos osztag 2 munkálatai máris megkezdődtek és az alkotók biztosak benne, hogy hatalmasat fog ütni a film! A stúdió bízik abban, hogy ha bemutatják a mozi első részét, a közönség bele fog szeretni a karakterekbe, így a folytatásnak és a többi kiemelt szereplős filmeknek is nagy sikere lehet.

„Az önálló filmek sok lehetőséget adnak arra, hogy tengernyi DC karaktert vonultassunk fel, ahogy azt a Joker-film esetében is tervezzük és ami szintén jó alkalom Leto számára, hogy nagyszerű mozit csináljon! Valamint ez a helyzet Jai Courtney, Boomerang karaktere esetében is, akinek a sztorija még nincs teljesen letisztázva."

"Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ezek közül a srácok közül sokukkal fogunk találkozni az elkövetkezendő években!” – nyilatkozták a készítők.

A bűnőzök hőssé avanzsálásáról szóló filmben egyébként találkozhatunk még Cara Delevingne-nel Enchantress-ként, Ben Affleck Batman-jével, Joel Kinnaman-nal Rick Flagg-ként, Will Smith Deadshot-jával, és többek között Viola Davisszel is!

Mi pedig már tényleg visszaszámolunk addig, hogy mindnyájukat láthassuk a vásznon idén augusztusban!

Forrás: movieweb.com
Képek: Tumblr

#CinemaKlub#suicide squad#harley quinn#joker#jared leto#margot robbie#will smith#ben affleck#cara delevingne

Címlapról ajánljuk