Műsorújság
RTL Most

Batman rendezi saját magát?

Bizony, a hír igaz, Ben Affleck jegyzi a denevérember legújabb filmjét! Mi pedig rögtön találgatásokba kezdtünk, mit várhatunk a rendezőtől és a történet alakulásától!
Affleck már bebizonyíthatta tehetségét forgatókönyvíróként és rendezőként is a Good Will Hunting, illetve az Argo filmek kapcsán, melyekkel Oscar-díjat is nyert.

Most pedig azután, hogy a Dardeviles bukása ellenére ismét belement egy szuperhős filmbe és a várttal ellentétben pozitív csalódásként, remekül formálta meg a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című alkotás címadó karakterét, a kiüresedett csalódott és agresszív denevérembert. Sőt, a színész rendezheti a képregényhős önálló filmjét, amelyet 2020-ra terveznek a készítők.
 
Ben Affleck nem titkolja elhatározását, miszerint feltett szándéka, hogy egyedülállóvá és még félelmetesebbé tegye Gotham őrzőjét:
 

„Láthatjuk, ahogy a karakter annak szélén áll, hogy a haragja teljesen feleméssze, ez a düh folyamatosan kísérti, és nem engedi előrelépni, egyre cinikusabbá válik miatta.”


Bár mindezekről már meggyőződhettünk Batman Superman elleni harca során is, Affleck nem volt hajlandó többet elárulni terveiről.
 
A DC univerzumban egyébként további tíz képregényfilmet is terveznek az elkövetkezendő öt évre, beleértve ebbe a színész által rendezett Batman-filmet is.

Kétséges azonban, hogy a Batman Superman ellen –Az igazság hajnala című film bukása után, mit várhatunk az új filmtől, de szóljon mellette az, hogy Afflecknek már valóban többször sikerült bizonyítania és denevéremberként sem kellett csalódnunk benne.

Arról nem is beszélve, hogy addig még bőven csemegézhetünk a DC-filmek közül kezdve a Suicide Squaddal, majd folytatva a sort a Justice Leauge első részével, melyet már forgatnak, valamint a tervezett Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és The Flash filmekből.

Képek:Tumblr
Forrás: variety.com

Legnézettebb videók