CinemaKlub

Hugh Jackman mégis harcol az ősi mutánssal?

rtl.hurtl.hu

2016. április 13. 15:30

Régi ismerős tűnik fel az X-Men: Apokalipszisben? Úgy tűnik, mégis láthatjuk kedvencünket, Farkast az új filmben!

A pletykák szerint Hugh Jackman nemcsak aFarkas harmadik részéhez írt alá, hanem látható lesz Bryan Singer májusban várható mutáns filmjében is. Ugyanis a rendező, állítólag az utolsó pillanatban megtalálta a módját, hogy beleírhassa a mogorva karaktert a történetbe. Elvileg fel is vették már a jeleneteket, melyekre szükség volt ahhoz, hogy találkozhassunk az ausztrál színésszel, ahogyan felveszi a harcot Apokalipszis és négy lovasa ellen.

Mindezidáig az információkat nem sikerült alátámasztani, csupán egy, a Farkas jellegzetes hátizsákjáról készült képet töltött fel a táskát készítő márka az Instagram oldalukra, a fotó viszont azóta lekerült onnan.

Azonban nem kell már sokáig várnunk: ha minden igaz, április 14-én új előzetes várható az X-Men: Apokalipszishez, melyben talán láthatunk végre valami arra utaló jelet, hogy a pletykák igaznak bizonyulnak-e.

Ha pedig mégsem szerepelne Hugh Jackman a legújabb X-Men filmben, akkor sem kell csalódottnak lennünk, hiszen a Farkas 3 az alkotók ígérete szerint egy éven belül érkezik!

Képek: Tumblr
Forrás: movienewsguide.com
#CinemaKlub#x-men: apokalipszis#farkas 3#farkas#hugh jackamn#mutánsok#bryan singer

Címlapról ajánljuk