CinemaKlub

A Jurassic World is beszállt a trailer-háborúba

CinemaKlubCinemaKlub

2015. április 20. 17:30

Napok óta kapkodjuk a fejünket, először a Star Wars, majd a Batman v Superman, és tegnap a Fantasztikus Négyes villantott új előzetessel. Erre most a Jurassic World is bejelentkezett.

Kép: Youtube
Már nem bírjuk követni ezt az óriási mennyiségű trailer áradatot. A Star Wars miatt erős érzelmek törtek fel bennünk és a nosztalgia-faktor is befigyelt, persze ott adtak a körítésre is bőven az SW Celebrationön.

A Batman v Superman előzetese már egy kicsit fájdalmas szülés volt, ugyanis a Warner eredetileg későbbre tervezte a nagy leleplezést, ennek azonban keresztbe tett a kiszivárgott (rossz minőségű) verzió, ki is dobták gyorsan a HD-t.

És akkor tegnap egy kisFantasztikus Négyes!

Ezután voltak oly kedvesek a Universalnál és lesokkoltak minket egy extra hosszú, plusz jelenetekkel megtűzdelt Jurassic World előzetessel, amiben Chris Pratt durván adja a kemény megmondó ember szerepét és Bryce Dallas Howard is tudóskodik rendesen. Félreértés ne essen, nálunk is várós a folytatás.

Igen-igen folytatás! Nem reboot. 22 évvel vagyunk Spielberg első filmje után, a sztori pedig már egy működő parkban teljesedik ki - nem csak álmodoznak az elindításáról. Azonban egy idő után a normál siker sem elég, fel kell túrbózni picit a dolgokat, az unalmas dinókat is (mit nekünk egy velociraptor...köhöm). És akkor itt kezdődik a gond, jön a D-Rex. Az új előzetest alant nézhetitek meg:
 

Nálunk június 11-én startol a film a mozikban!
#CinemaKlub#jurassic world#trailer#chris pratt#bryce dallas howard

Címlapról ajánljuk