KERESÉS search-close

utasok

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "utasok"

Fapados problémák: 25 órás késés kellemetlenségekkel

25 órát késett a Wizzair London-Budapest járata. Az utasok panaszkodnak. Utánajártunk, ilyen esetben ki segíthet nekik és mi a teendő.

Lehet, hogy a Viking kapitánya nem volt a helyén, amikor hajója elsüllyesztette a Hableányt?

Szelfizhetett a Viking kapitánya az utasokkal, ezért nem észlelte, hogy mi történt? Miért haladt tovább, majd tolatott vissza néhány perc múlva segítségnyújtás nélkül? Eddig 78 embert hallgattak ki az ügyben, a hajószerencsétlenség huszonnyolc halálos áldozata közül hármat még mindig keresnek.

A kocsordi óvoda kerítésének csapódott a moldávokkal teli busz

Utasokkal teli busz csapódott a helyi óvoda kerítésének a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon. Valószínűleg nem mindenki használt biztonsági övet, mert az ütközésben többen megsérültek az arcukon. Voltak, akiket kórházba kellett szállítani. A buszon 21-en utaztak, moldávok, akik Lengyelországba tartottak. 

A Volán döntése kicsapta a biztosítékot az utasoknál!

Teljesen fel vannak háborodva az utasok - legtöbbször jogosan - amiért sokszor szörnyű állapotban lévő buszokon kell zötykölődni, amiken néha még fűtés sincs. A legdurvább eset most az, hogy az egyik járat új menetrendjének - teljesen logikátlan - megváltoztatása miatt, a munkahelyre vagy az óvodába járás is háromszor annyi időbe telik!

Kitört ablakkal szállított utasokat a busz

Kirobbant a helyéről egy busz ablaküvege menet közben, miután sószóróval ütközött Budapesten az Erzsébet-hídnál – ezt állítják az utasok. Többen videót készítettek arról, hogy a járat tovább megy a kitört üveggel. Az utasok szerint hiába szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg. A járatot a BKK egy alvállalkozója üzemelteti, ott belső vizsgálatot indítanak. Úgy tudjuk: a sofőr elismerte felelősségét.

Utasok tolták az elakadt buszt

Utasoknak és járókelőknek kellett kitolniuk egy forgalmas kereszteződésből Szegeden egy buszt, mert a csúszós út miatt elakadt. A helyi járatot egy másik busz utasai és az arra járók tolták át a négysávos úton. A szokatlan jelenetet a kereszteződéshez közeli toronyház egyik lakója vette fel és feltöltötte a "Szegeden láttalak" Facebook csoportba.
A teljes videót a mentésről, ide kattintva nézheti meg.

Paprikasprayt fújtak a metróba

Paprikasprayt fújt szét valaki a 2-es metró egyik szerelvényén, többen rosszul lettek. Ezután az egyik utas meghúzta a vészféket, így a szerelvény két megálló között állt meg, ezért az utasok gyalog jutottak ki az alagútból. A Stadionok állomásnál 20 köhögő, könnyező utast láttak el a mentők. Kórházba senkit sem kellett szállítani. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást.

Továbbra is titkolják a repülők utasait

Továbbra is titkolja a Honvédelmi Minisztérium, hogy a kormánytagok közül kik és mikor használják az idén vett honvédelmi utasszállítókat. Az információt a HVG-nek közérdekű adatigénylésére sem adták ki, mert szerintük a törvény szerint az nem minősül közérdekű adatnak.

Újabb hátrahagyott utasok

Ezúttal egy házaspár nem fért fel a Wizz Air egyik járatára. Szerda hajnalban indultak volna Tel Avivba, de a gép nélkülük szállt fel a debreceni reptérről. A légitársaságnál azt mondták nekik, több jegyet adtak el, a 180 férőhelyes repülő megtelt, így kettejüknek már maradni kell.

 

KALAUZ: Van, hogy „fogócskázunk” az utassal

A MÁV összesítése szerint jelenleg 5 milliárd forinttal tartoznak a bliccelők a cégnek. Ez az összeg az elmúlt 5 év alatt gyűlt össze. A MÁV szerint, aki nem fizet, pórul járhat. A tartozást idővel a fizetésből is levonhatják, de akár a bliccelő ingatlanára is terhelhetik.

A vétlen autó utasai haltak meg

Hárman meghaltak, amikor összeütközött három autó éjszaka. A balesetben heten megsérültek. Az egyik kocsi sofőrje valószínűleg túl gyorsan ment a szakadó esőben, megcsúszott és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval.

Csomagjaikra dőlve aludtak az otthagyott utasok

Egyesek fújoltak, mások a csomagjaikra dőlve próbáltak aludni. Így töltötte az elmúlt éjszakát több tucat magyar utas a London melletti Luton reptéren. A Wizz Air törölte a Debrecenbe tartó járatát. Ráadásul már akkor, amikor becsekkoltak a gépre. Az utána történtekről egyik nézőnk felvételeket is készített.

Agresszív utasok és megvert buszsofőrök

Egy buszsofőrt megkéseltek, egy másikat pedig úgy megvertek az utasok, hogy eltört a keze. Az elmúlt napok megdöbbentő esetei után agresszió specialistával próbáljuk megérteni, mi történt velünk?

Kormányzati vizsgálat indul a Ryanair ellen

Kormányzati vizsgálat indul a Ryanair ellen a poggyászkésések miatt. Az elmúlt két hétben két Kanári-szigetekre tartó gépük is az utasok csomagjai nélkül indult el. Vasárnap többen leszálltak a gépről, amikor a pilóta közölte, hogy a csomagokat nem tudja elszállítani. Akik elutaztak, végül ma kapták meg a bőröndjeiket. A Fővárosi Kormányhivatal bejelentette, azonnali és átfogó vizsgálatot indítanak a történtek miatt.

 

Sírva szálltak le a repülőről

Ahogy arról mi is beszámoltunk, többen nem utaztak el a Ryanair Kanári-szigetekre közlekedő járatával, miután kiderült, sok utast csak csomagok nélkül vinne el a társaság. A légitársaság ugyanis olyan gépet használ ezen a járaton, amely maximális súllyal még éppen el tud repülni a 3700 kilométerre lévő Las Palmas-ra.

Úgyis elromlik, ezért inkább leállították a lifteket

Hiába javíttatják, úgyis elromlik, ezért inkább leállították a lifteket a ferihegyi vasútállomáson. A MÁV szerint a felvonók elavultak, ezért nem biztonságosak. A megállót rengeteg utas használja, sokan onnan mennek a repülőtérre. Most viszont nem lehet akadálymentesen átjutni az állomás egyik oldaláról a másikra.

Elhalasztották az álomesküvőt

Nem tarthatta meg ma az esküvőjét a Kanári-szigeteken az a magyar pár, akiknek a bőröndje rakodási problémák miatt a menyasszonyi ruhával együtt Budapesten maradt. Bár egy másik légitársaság mára elvitte a bőröndjeiket Grand Canariára, a reptéren órákig hiába keresték a csomagot. A menyasszonyi ruha végül délután négy óra körül került elő, de a hat órára tervezett esküvőt ekkorra már lefújták.

A Ryanair utasai megérkeztek, de a csomagok nem

A Ryanair földi kiszolgálását a török tulajdonú Celeby végzi a Liszt Ferenc Repülőtéren. A cég dolgozóinak a feladata többek között az is, hogy a csomagtérbe kerüljenek a bőröndök. Tőlük kérdeztük, hogyan indulhatott el vasárnap a gép az összes csomag nélkül? Ők viszont a légitársasághoz irányítottak, mondván ez nem az ő hatáskörük.

Utasok tolták a nosztalgia trolit


szerző:
2018.07.09. 18:45
Utasok tolták a nosztalgia trolit

Az utasok tolták meg a BKV nosztalgia járatát, amely egy forgalmas fővárosi kereszteződésben rekedt a hétvégén. Erről egy nézőnk felvételt is készített. A trolibusz a Kiskörúton akart átmenni, amikor az áramszedője egy nagyot szikrázott és csattant, majd a busz megállt. A 38 éves trolibuszt sokan várták, hogy felvételeket készítsenek róla. A rajongók azonnal a bajba jutott jármű segítségére siettek.

 

Tragikus baleset: egy szirénázó mentőautó busszal ütközött

A beteg és a sofőr is meghalt, ketten súlyosan megsérültek, a mentőápoló és az orvos, a busz utasai közül 22-en, mindannyiukat kórházba vitték, de három ember kivételével mindenki hazamehetett. A baleset egy hosszú egyenes szakaszon történt, úgy tudni, hogy a megkülönböztető jelzést használó menő előzés közben csapódott a busznak. Feltehetően megcsúszott.

Magukra hagyták az utasokat

Budapest helyett Pozsonyban landolt a repülőgépük az éjszaka közepén, mégsem segített a hazajutásban a légitársaság. Ezt állítja egy fiatal pár, akik nászútjukról tartottak hazafelé csütörtökön Barcelonából.

 

Elmenekült, 2 év börtön kapott

2 év börtönt kapott az a sofőr, aki négy éve egy hajnali buliból hazafelé tartva a kocsijával kidöntött egy gázcsonkot Püspökladányban, majd házfalnak csapódott. Az autó és a ház is kigyulladt, a sofőr pedig három utasát hátrahagyva elmenekült. A balesetet az okozta, hogy a férfi túl gyorsan akarta bevenni a kanyart. Hónapokig keresték, végül önként adta fel magát. A mai ítélet nem jogerős.

 

Aládúcolt plafon alatt járnak az utasok

Fából épített tartószerkezettel védik az utasokat a kelenföldi állomáson, hogy nehogy rájuk szakadjon a plafon. Még júliusban zuhant le egy jókora rész a mennyezetből. Akkor a MÁV azt ígérte, hamarosan új helyen lesznek a pénztárak. Új pénztárak viszont még nincsenek, dúcolás viszont van. Most azt ígérték, januárra elköltöznek a romos épületből. Közben a napokban a Nyugati pályaudvaron is leszakadt a plafon.

Kigyulladt és kiégett egy busz

Kigyulladt és kiégett egy busz a Heves megyei Sirokon. Utasok is voltak rajta, de mindenkinek sikerült időben leszállnia, senki nem sérült meg. Szemtanúk szerint a busz alsó részén kezdett füstölni valami, majd egyre jobban égett. A sofőr poroltóval megpróbálta eloltani a lángokat, de nem járt sikerrel.

KIÉGETT: Az ülések helyén csak a fémvázak maradtak

A buszmegállóban állt meg a menetrendszerinti járat Sirokon, de már nem is tudott tovább menni. Óriási lángokkal égett. Az utasoknak sikerült időben leszállniuk, így nem sérült meg senki.

Fókusz 2017-08-02


szerző:
2017.08.02. 19:00
Nem könnyű online jeggyel utazni

Péntektől online is lehet jegyet és bérletet venni a BKV járataira. Riporterünk letesztelte, hogyan működik a rendszer, mennyire nehéz regisztrálni, és használni a mobiltelefonon megjelenő jegyet. Kiderült, hogy az új rendszernek vannak buktatói. A Budapesti Közlekedési Központnál azt mondják, ez már nem tesztüzem, de várják az utasok visszajelzéseit.

Turistabusz égett az M7-esen

Emeletes turistabusz égett ki hétfőn este az M7-es autópályán! Harmincketten voltak rajta, senki nem sérült meg. Az Olaszországba tartó busz motortere gyulladt ki, és a sofőr már nem tudta eloltani a lángokat. A tűz okát még vizsgálják, de az eddigi információk szerint műszaki hiba lehetett.

Már kétezer károsult jelentkezett

Még egyáltalán nem biztos, hogy minden pórul járt utast tudnak kártalanítani. Egy hete ment csődbe a Green Holidays utazási iroda, és néhány nap alatt már kétezren adták be kárigényüket a biztosítónak. Ez a szám pedig még többszörösére emelkedhet a hónap végéig. Ha nem lesz elég az 500 milliós biztosíték, akkor arányosan fizet majd a biztosító.

Fókusz 2017-07-04


szerző:
2017.07.04. 18:55
Nem mindenki kaphat kártérítést

Nem mindenkire érvényes a Green Holidays biztosítása. Aki nem csomagban vette az utazást, vagyis másnak fizetett a szállásért, mint a repülőjegyért, nem számíthat kártérítésére - ezt közölte az Utazási Irodák Szövetsége. Ők az elmúlt fél évben többször is figyelmeztették a nyaralást tervezőket a gyanúsan olcsó tengerparti ajánlatok miatt, amelyineket szerintük a most bedőlt cég is árult. A fogyasztóvédelmi államtitkár azt mondja, szigorítani kell a szabályokon.

A Green Holidays szerint, ők nem felelősek

Nem tartja magát felelősnek a kialakult helyzetért a csődbe ment Green Holidays. A cég tulajdonosainak korábban is volt egy utazási irodájuk, annak tavaly visszavonták az engedélyét. A fővárosi kormányhivatal most az újabb vállalkozást is eltiltotta a tevékenység gyakorlásától. A pórul járt utasok abban bízhatnak, hogy elég lesz a kártalanításukra szánt félmilliárd forint.

Csődbe ment a Green Travel utazási iroda

Százak maradtak szállás nélkül vasárnap este Törökországban, miután csődbe ment az egyik legnagyobb magyar utazási iroda, a Green Travel.

Színész védte meg az utasokat

Egy fiatal színész sietett annak a lánynak a segítségére, akit ketten zaklattak egy buszon, Budapesten. Bács Péter egyiküket lerúgta a járműről. A színész nyilatkozott híradónknak, elmondta, hogy a Határ útnál szállt föl, ahol a kötözködő, agresszív férfiak beszóltak az utasoknak, inzultáltak egy nőt, egy fiatalembert pedig megütöttek. Ekkor lépett közbe Bács Péter. Csakhogy őt is megtámadták, de nem ijedt meg, mivel korábban 15 évig kick-boxozott. A két támadó végül feladta magát a rendőrségen.

Kivonták a forgalomból a felújított metrókat

Elszabadultak az indulatok, megint elromlott a felújított orosz metró. Saját magukat szabadították ki az utasok a 3-as metró egyik szerelvényéből reggel, a Nyugati téri állomáson. A klíma nélküli zsúfolt kocsikban több mint 15 perc várakozás után sem nyíltak ki az ajtók, ezután feszítették fel azokat az utasok. Péntek délutántól egyetlen új orosz szerelvény sem járhat Budapesten. A közlekedési hatóság a sorozatos hibák miatt kivonta a forgalomból a felújított metrókat.

 

METRÓS SZEMTANÚ: Még a vésznyitóval is alig lehetett kinyitni az ajtókat

Az utasoknak kellett kifeszegetni az egyik felújított orosz metrószerelvény ajtaját reggel Budapesten. A Nyugati pályaudvarnál a metró vezetője nem tudta sem távvezérléssel sem kézzel kinyitni az ajtókat, az utasok saját magukat szabadították ki a szerelvény fogságából. Egyikük telefonon elmesélte mi történt.

 

 

Napi 27 utas is elég a kisvasútra

Elég, ha naponta 27-en utaznak a 800 millió forintból épült felcsúti kisvasúton. A Nemzetgazdasági Minisztérium az RTL Híradó kérdésére közölte, hogy évente 10 ezer utas elegendő ahhoz, hogy teljesítsék az Európai Uniós pályázatban foglaltakat. Ezt először idén nyáron ellenőrzik és 2021. június 14-ig kell teljesíteni a vállalásokat. Közben külön kormánydöntés és egységes koncepció készül arról, hogy hogyan fejlesszék országszerte a kisvasutakat.

Szétverték egymást a repülőn

Verekedés miatt nem tudott elindulni egy Tokióból Los Angelesbe tartó repülőjárat. Az egyik utas felvette a telefonjával, ahogy egy részeg, agresszív amerikai turista beleköt a mellette ülőkbe, majd egy férfival hatalmas pofozkodásba keveredik. Az őrjöngőt letartóztatták, a gép viszont csak másfél órás késéssel tudott elindulni.

Egér miatt nem szállhattak fel


szerző:
2017.03.02. 18:23
Egér miatt nem szállhattak fel

Egér a gépen. Egy rágcsáló miatt nem tudott felszállni a brit légitársaság Londonból San Franciscoba tartó járata. Az utasokat leszállították és több mint négy órás késéssel egy másik gép vitte őket el. Az eset 250 ezer fontba, átszámítva csaknem 90 millió forintjába került a légitársaságnak.

Mobilozott buszvezetés közben

A telefonját bámulta, üzeneteket írt, és többször, hosszú másodpercekig nem figyelt az útra egy Volánbusz sofőrje. A vezetőt lefotózta az egyik utas, aki a Blikknek azt mondta, a buszon többen elképedve figyelték a sofőrt. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakoktató szerint, ez már városi tempónál is nagyon veszélyes. A Volánbusz közölte: az érintett buszsofőr figyelmeztetést kapott.

Lefényképezték a rablót

Az utasok zavartak le egy vonatról egy késsel fenyegetőzőt! A húsz év körüli férfi az állomáson várakozó szerelvényen akart rabolni. Az egyik utas pénzét és mobiltelefonját követelte, de semmit sem kapott, sőt a többiek még le is fényképezték a férfit, aki ezután elmenekült. A vonat fedélzeti kamerája is felvette a történteket.

Sok utast a tűzoltók húztak ki

Vonat-szerencsétlenség Luxemburgban. Összeütközött egy személy- és egy tehervonat Düdelingen városánál. Eddig annyit tudni, hogy meghalt a személyvonat vezetője, és többen megsebesültek. A mentőalakulatoknak a kisiklott, összeroncsolódott szerelvényekből kellett kiszabadítaniuk az utasokat. A régióban teljesen leállt a vasúti közlekedés. A rendőrség egyelőre nem tudta megállapítani, hogy pontosan mi okozta az ütközést.

Kényszerleszállás a szántóföldön

Kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő a Borsod megyei Tiszalúcnál. Információink szerint a gép egyik irányítóberendezése romlott el, a pilóta ezért úgy döntött, hogy leszáll a legközelebbi szántóföldre. A repülő végül a tetejére borulva állt meg. Ketten utaztak benne: a pilóta könnyű sérüléseket szenvedett, utasa karcolások nélkül megúszta a balesetet.

ISZTAMBUL: Videón a robbanás utáni pillanatok

Egy török férfinek sikerült felvételeket készítenie az isztambuli reptéren, a támadás ideje alatt. Látható, hogy a robbanás után az emberek a földre vetették magukat. Akik állva maradtak, azoknak azt kiabálták, hogy üljenek le.

Ezer forint alatt nem fizet kártérítést a MÁV

Gyűjtsön még késést, és ha a kártérítések összértéke eléri az ezer forintot, akkor kifizeti a MÁV. Ezt ajánlotta a vasúttársaság az egyik utasnak, aki kártérítést szeretett volna kérni, miután a vonata 76 percet késett. A MÁV-nál közölték, csak ezer forint fölött fizetik ki a kártérítéseket. Szerintük ez az utasok érdekében van, hogy összegyűjthessék a késéseket és a kárigényeket.

Lehet, hogy újabb terrortámadás történt?

Egyelőre nem tudni miért zuhant le csütörtök hajnalban a Párizsból Kairóba tartó repülőgép a Földközi-tenger felett, hatvanhat utassal a fedélzetén. Délután fél négy körül jelentették, hogy úszó repülőgép darabokat és holtesteket talált az egyik görög kutatóhajó 80 kilométerre a gép utolsó ismert helyzetétől.

Metrófelújítás: káoszra számítanak

Még a metrópótlás tervezői is közlekedési káoszra számítanak a hármas metró felújítása alatt. A pótlóbuszoknak a kiskörúti villamosok leállításával szerettek volna helyet csinálni, de a BKK ezt nem engedte. A buszok és villamosok összeengedése pedig a forgalmi szimulációk alapján működésképtelen. A BKK-t egyelőre hiába kerestük. Az egyik metrós szakszervezet szerint a hármas metrót is kisebb szakaszokban kellene felújítani, ahogy korábban a kettes vonalat.

Brüsszel kezd felocsúdni

Táskák és csomagok ezrei a brüsszeli repülőtéren: azokhoz tartoznak, akik a reptéri merénylet idején a repülőgépeken ültek, de felszállni már nem tudtak a robbanások miatt. A légikikötő dolgozói mostanra tudták nagyjából rendezni a poggyászokat, hogy tulajdonosaik visszavehessék azokat.

Uber: a rendszámukat is leszerelhetik, ha lebuknak

Jelenleg mindenki vétkes, aki olyan autóban uberezik, ahol a sofőr még nem váltotta ki a szükséges engedélyeket. Ennek ellenére sokan dolgoznak úgyis, hogy tisztában vannak vele: ha ellenőrzik őket és lebuknak, akár le is szerelhetik a rendszámukat.

Taxisok bénították meg Budapest belvárosát

A Deák téren hétfőn könnyű volt taxit fogni, de az autók nem mentek sehová. A taxisok nem jókedvükben jöttek ki fagyoskodni, ők ugyanis a megélhetésükért küzdenek. Az év két utolsó hónapja a legerősebb szokott lenni, de most drámai volt a forgalomcsökkenés az előző évekhez képest.

Megbénított főváros, kommentháború az interneten

A Deák téren hétfőn könnyű volt taxit fogni, de az autók nem mentek sehová. A taxisok nem jókedvükben jöttek ki fagyoskodni, ők ugyanis a megélhetésükért küzdenek. Az év két utolsó hónapja a legerősebb szokott lenni, de most drámai volt a forgalomcsökkenés az előző évekhez képest.

Zárva van a fűthető utasváró


szerző:
2016.01.11. 18:25
Zárva van a fűthető utasváró

Hiába az új ülőhelyek és a fűtött utasváró, a gyáliak a hidegben várják a vonatot Gyál-Felsőn. Egyik nézőnk írt levelet a szerkesztőségnek, hogy bár már tavaly augusztusban átadták a felújított vasútállomást, az ajtók azóta zárva vannak, így az utasok még a mosdót sem tudják használni.

Nem bírják a hideget a buszok


szerző:
2016.01.05. 18:05
Nem bírják a hideget a buszok

Későn, vagy egyáltalán nem érkező buszok és fagyoskodó utasok. Betett a hideg a győri buszoknak is. Egyszerűen lefagytak, így már sok járat el sem indult, vagy útközben felmondta a szolgálatot. Volt, aki már felkészült a hosszú várakozásra, és két nadrágot is húzott.

Percek alatt kiégett a csuklós busz

Kigyulladt és óriási lángokkal teljesen kiégett egy csuklós busz Zalában. Menet közben, a 7-es főúton kapott lángra a motortér, majd néhány perc múlva már az egész jármű égett. Hiába érkeztek nagyon gyorsan a tűzoltók, semmit sem tudtak megmenteni belőle. A buszon hatvanan utaztak. A sofőr lélekjelenlétének köszönhetően senki sem sérült meg. A sofőr elmesélte az RTL Híradónak, mire gondolt először, amikor meglátta a füstöt.

Késsel fenyegették az utasokat


szerző:
2015.12.10. 18:17
Késsel fenyegették az utasokat

Kést fogtak egy utasra a 99-es buszon a fővárosban. A három támadó korábban a többi utazót piszkálta, és a későbbi áldozat arra kérte őket, hogy ezt hagyják abba. Ehelyett kést fogtak rá és megverték. Amikor leszállt a buszról a banda utána ment, de sikerült elmenekülnie. A támadók közül kettőt még aznap este elfogtak.

A kifutópályán gyulladt ki a repülő

Utasokkal a fedélzetén gyulladt ki egy repülőgép felszállás közben csütörtökön a floridai reptér kifutópályáján. Az utasokat menekülési csúszdákon kellett evakuálni, a balesetben többen megsérültek.

 Ezért sem ajánlatos repülőgépen igénytelenkedni!

Aki már utazott hosszabban vonaton, repülő, az tapasztalhatta, hogy egyes utasok úgy tekintenek a közös terekre, mint a privát szemétdombjukra. Szétdobált étel, koszos lábak feltéve az ülésekre, alkoholmámoros meztelenkedés. A stewardess-ek megelégelték a mindennapi irtózatot, mostantól kiposztolják az igénytelenek fotóit az Instagram-ra. Módszerük vitatható, és talán nem is eredményes, de legalább szórakoztató.
 


 

Becsületrend a vonat hőseinek


szerző:
2015.08.24. 18:15
Becsületrend a vonat hőseinek

A legnagyobb francia állami elismeréssel, a Becsületrenddel jutalmazták azt a négy férfit, akik letepertek és ártalmatlanná tettek egy lövöldözőt a Brüssszelből Párizsba tartó expresszvonaton péntek este.

Átszállás, hosszabb utazás – felújítják a Nyugatit

10-20 perces késések voltak, de nem alakult ki káosz a Nyugati pályaudvar bezárása miatt. Hétfőn kezdődött a felújítás. Az utasoknak átszállásokkal és hosszabb menetidővel kell számolniuk. A Nyugatit naponta hatvan-hetvenezer ember használja, most a forgalmat kisebb budapesti vasútállomásokra terelik.

Embercsempésznek nézték


szerző:
2015.06.04. 18:20
Embercsempésznek nézték

Embercsempésznek nézték, pedig állítása szerint csak egy telekocsi-közvetítő cég honlapján regisztrált, és az ott jelentkező utasokat vitte magával. A férfit végül osztrák rendőrségi fogdába került, aki történetével megkereste az RTL Híradót. Azt állítja, nem tudta, hogy utasai nem léphetnek be Ausztriába. A közvetítő cég szerint az autósnak kell ellenőriznie az utasokat. A magyar rendőrségnél azt mondják, egyre több jóhiszemű autóst használnak ki az embercsempészek.

Senki sem felelős az elszabadult hullámvasútért

Ezt állapította meg a Fővárosi Állat- és Növénykert vizsgálata. Szerintük nem lehet bizonyítani, ki hibázott. Senki sem sérült meg, de az utasok nagyobb biztonsága érdekében új szabályokat vezettek be. Az utasok szombat délután a személyzet előtt szálltak fel, miközben kioldódott a fék. Így az egyik szerelvény nyolc utassal száguldott végig a pályán úgy, hogy a kanyarokban nem volt, aki lassítson.

Elszabadult a hullámvasút


szerző:
2015.05.24. 18:05
Elszabadult a hullámvasút

Utasokkal együtt szabadult el a hullámvasút egyik szerelvénye a budapesti Állatkertben. Amikor elindult, még nem volt rajta a vezető, aki a kanyarokban a fékezésért felel. Így a jármű egyre gyorsulva megtett egy teljes kört, majd a kerekek kisiklottak, és szerelvényt a biztonsági sáv állította meg. Szerencsére senki sem sérült meg.

Előzetes: Utasokkal együtt szabadult el a hullámvasút egyik szerelvénye

Amikor elindult, még nem volt rajta a vezető, aki a kanyarokban a fékezésért felel. Így a jármű egyre gyorsulva megtett egy teljes kört, majd a kerekek kisiklottak, és szerelvényt a biztonsági sáv állította meg. Szerencsére senki sem sérült meg. Hogy mitől indulhatott el a jármű, és ki a felelős a történtekért, az kiderül este hatkor a Híradóból.

Dühöngő utasok és káosz a Ferihegyi repülőtéren

Több mint 200 utas másfél napig várt arra, hogy felszállhasson a gépére. Vasárnap indultak volna Dubaiba, de a gép elromlott, a járatot törölték, a másik gép pedig kedd délután szállt volna fel.
 

Utasok próbálták újraéleszteni a sofőrt

Hősként ünneplik a 231-es busz egyik sofőrjét, aki kedd délután két megálló között lett rosszul. Éppen egy kanyart akart bevenni Rákospalotán, amikor a kormányra borult, már nem tudtak rajta segíteni.
 

Robbant a buszkerék Csepelen


szerző:
2011.08.31. 19:02
Robbant a buszkerék Csepelen

Durrdefektet kapott délután negyed négy körül egy 35-ös busz Budapesten a csepeli Kossuth Lajos út és a Völgy utca sarkánál.

Rendőrségre vitte a busz a problémás utasokat

Nem voltak hajlandóak igazolványt mutatni az ellenőrnek és jegyük sem volt.

Sorozatos késések a Wizzairnél


szerző:
2009.04.08. 18:27
Sorozatos késések a Wizzairnél

Több géppel műszaki problémák adódtak, volt amelyik a levegőben fordult vissza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való