KERESÉS search-close

maffia

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "maffia"

RABLÁS: a saját életét meg a hozzátartozóit próbálta menteni!

99%-ban biztos abban, ha nem rabolt volna, már nem lenne az élők sorában!- ezt mondta az a férfi, aki csütörtökön gázspray-vel fújta le egy győri benzinkút alkalmazottait, tízmilliót zsákmányolt, majd önként feladta magát. A magyar-szerb állampolgárságú férfi cselekedetét azzal magyarázza, hogy maffiózóknak tartozott, akinek a keze bárhova elér. A 30 éves férfinek édesanyja hiányzik és reméli, hogy a barátnője meg fogja várni!

Megszökött uruguayi börtönéből a hírhedt kokainkirály

Megszökött uruguayi börtönéből a hírhedt olasz maffiavezér, Rocco Morabito. A calabriai kokainkirályként ismert 52 éves bűnöző három rabtársával a börtön tetején ütött lyukon keresztül oldott kereket - elsősorban az olasz igazságszolgáltatás elől, amely már 2017-es letartóztatása óta várta a kiadatását.

Maffialeszámolás New Yorkban

Otthona előtt, a nyílt utcán végezték ki a New York-i maffiavezért. Hat golyót eresztettek bele, majd ezután még autóval is áthajtottak rajta. Legutóbb több mint három évtizede volt hasonló maffia leszámolás a városban.

Végre felbukkan az Alvilág rettegett maffiózója!

Kedd este 21:35-kor tovább folytatódik a sorozat, amelynek a következő részében nemcsak Schneiderrel találkozhatunk, de egy durva börtön-verekedés is átélhetünk.

SZABÓ GYŐZŐ: Nem viccel, ha üzletről van szó!

Ma este lesz az első nagy belépője Szabó Győzőnek az Alvilágba, aki ajtóstul ront majd be a házba. A színész egy mindenre elszánt maffia tagot alakít majd. Szabó Győző azt is elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért örül különösen ennek a szerepnek!

Alvilág - krimi sorozat az RTL-en

Az Alvilág című széria legelső részét még a színészek is csak most látták először egy vetítésen. Egy igazi rosszfiú, maffiózó apuka és a szerető család, ahogyan túléli a mindennapokat…

90 maffiózót tartóztattak le

90 maffiózót tartóztattak le Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Dél-Amerikában egy több száz rendőrt mozgósító közös akcióban. A rajtaütés a 2016 óta tartó Pollino névre keresztelt akció csúcspontja volt. 2 millió eurót és rengeteg kábítószert is lefoglaltak, de ez csak töredéke annak, ami átfolyhatott a bűnszervezeten az elmúlt években.

 

Agyonverték James Bulgert, amerika leghírhedtebb bűnözőjét

Megölték a börtönben Amerika egyik leghírhedtebb bűnözőjét. A 89 éves James Bulgert meg nem erősített hírek szerint több rabtársa kirángatta a kerekesszékéből és agyonverte. Bulgert - akinek életéről filmek és könyvek készültek, 16 évnyi bujkálás után 2011-ben fogták el, majd elítélték. Hosszú évekig az FBI informátora volt. Egyesek szerint ez vezetett mostani erőszakos halálához is.

Bevallotta tettét a bérgyilkos, nem hisznek neki

Hiába vallotta be a kilencvenes évek hírhedt bérgyilkosa Josef Rohac, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet az ügyészség nem hisz neki. A maffiaperek koronatanúja pedig, akit csak keresztapaként emlegetnek,- váratlanul kikerült a tanúvédelmi programból. Szerinte is Rohac a gyilkos. Vajon kiderülhet-e, hogy mi zajlik a háttérben?

Exkluzív: Radnai kilépett a tanúvédelemből

Kikerült a tanúvédelmi programból Radnai László - tudta meg a Fókusz riportere. Radnai korábban a 90-es évek maffia leszámolásainak kulcsfiguráira tehetett terhelő vallomásokat, így kerülhetett tanúvédelem alá, ennek köszönhetően pedig külföldre költözött. Ügyvédje elismerte, hogy a napokban önként lépett ki, vállalva ennek kockázatát.

Vérdíjat tűzött ki a maffia egy kolumbiai rendőrkutya fejére

A Sombra, azaz Árnyék névre hallgató németjuhász a rendőrség legeredményesebb drogkeresője, már több mint kétszáz kábítószercsempészt, és több tonna kokainszállítmányt buktatott le. Az egyik leghatalmasabb drogkartell vezére ezért nagyjából 20 millió forintnak megfelelő dollárt ajánlott annak, aki megöli.

Ez lesz Tom Hardy következő filmje!

Még mozikba sem került a Venom, de már most tudjuk, mi lesz Hardy következő projektje!

Meghalt a rettegett keresztapa

87 éves korában egy pármai börtönben, veserákban meghalt a szicíliai maffia hírhedt vezére, Salvatore Toto Riina. A Cosa Nostra vezérét 1993-ban ítélték 26-szoros életfogytiglani börtönre legalább 150 ember, köztük rendőrök, bírók, de gyerekek megöletéséért is. Riinát kegyetlensége miatt az alvilágban Szörnyeteg - néven ismerték.

Evelint maffiatagok zaklatták

Egy veszekedést követően, Evelin úgy döntött, hogy segít Joe-nak új műhelyt keresni. Talált is egy helyszín, de amikor együtt meglátogatták, kiderült, hogy a helyi maffia fennhatósága alá tartozik. Joe-nak nehezen, de sikerült kimenekítenie magukat a helyzetből, ezt követően pedig kikapcsolódásképp elmentek Evelinnel egy twerk órára.

Fókusz 2017-06-30


szerző:
2017.06.30. 18:55

Házon kívül 2017-06-07


szerző:
2017.06.07. 22:30
Pap is lehetett a maffiában

Őrizetbe vettek csaknem 70 embert Olaszországban a menekülteket kizsákmányoló maffiaüzlet elleni nyomozás részeként. Köztük van egy pap, illetve a Mercy nevű, nagy katolikus segélyszervezet vezetője.

Fókusz 2017-05-16


szerző:
2017.05.16. 17:25

Story Extra 2017-05-12


szerző:
2017.05.12. 16:55
Putyin elöl bujkál az orosz menekült

Kémregénybe illő élete van annak az orosz menekültnek, aki most Puytin elöl bujkál Magyarországon. A tanárból lett üzletember már közelről megismerkedett az orosz maffiával, kommandósokkal, börtönnel, sőt, már a halállal is szembeenézett, amikor az életére törtek. A férfi félve adott interjút, mégis úgy gondolja, hogy a nyilvánosság segítheti ügyében, az életben maradásban.

Fókusz 2016-05-31


szerző:
2016.05.31. 18:55
Zsolt durván kiosztja Bözsit

Bözsi az egyedüli, aki kitörő örömmel fogadja a frissen szabadult Barthát. Gyorsan kiderül, mi is áll a háttérben, és közben azt is megtudjuk, hogy miért nem szabad előbb cselekedni, mint gondolkodni.

Bartha Zsolt: „Egy bégető barika vagyok”

A börtönviselt rosszfiú újra a Mátyás király téren kuszálja össze a szálakat. A hirtelen jött látogatás nem mindenkinek tetszik, kivéve Bözsit, aki a nagy örömködésben borzasztó rossz döntést hoz.

Olajjal és cukorral csaltak 2,5 milliárd áfát

Panamai offshore cég, hajléktalan alkalmazottak, fényűzés. Több mint két és fél milliárd forint adót csalhatott el egy bűnszervezet, aminek vezetője ellen most emeltek vádat. Az adónyomozók tizenhat céget találtak, melyek - elsősorban- Szlovákiából származó étolajat és cukrot hoztak Magyarországra, de a termékek után az áfát nem fizették meg.

Korrupció: A láthatatlan adó

Évente átlagosan 100 millió euró uniós pénzt szerez vissza az OLAF, ez egy rövidítés, az unió korrupció és csalás elleni szervezete. Munkájának másik eredménye összesen 900 évnyi börtönbüntetés az elítélt csalóknak. Vendégünk, az olasz Giovanni Kessler 12 évig volt ügyész Olaszországban, a maffia ellen is nyomozott, ami nem életbiztosítás, 4 éve a most 435 embert foglalkoztató OLAF elnöke.

Igenis elfér 120 élő baromfi egy személygépkocsiban

A Szentesi Rendőrkapitányság járőrei menet közben fülelték le a lopott szárnyasokkal közlekedő nőt és férfit. A kocsi átvizsgálása során a rendőrök 9 zsákban és 3 ládában összesen 120 élő (!) állatot találtak. A tolvajok azt mondták a rendőröknek, hogy az út mellett találták a jószágokat. Így mondjuk nem nehéz lebukni.

5. évad, 18. rész - Édes végzet


szerző:
2015.06.09. 21:20
5. évad, 18. rész - Édes végzet

Holtan találnak egy cukrászt, akiről kiderül, hogy az ír maffia tagja, ugyanakkor az FBI beépített embere. Gyilkosát az ír maffia tagjai között kell keresni, de csak egy újabb beépített ember derítheti ki, mi történt. Ryanről, aki feleségével kisbabát vár, megdöbbentő dolog derül ki.

Hússal csaltak 400 millió áfát

Bebukott a húsbiznisz. 400 millió áfát próbált elcsalni egy hússal kereskedő magyar bűnszervezet, melyet egy Bács-Kiskun megyei férfi irányított. A gyanú szerint külföldről behozott, többségében lengyel, szlovák, román és osztrák fagyasztott húskészítményeket adtak el magyar cégeknek. Az áfa befizetését azonban fiktív számlákkal kikerülték.

18 évvel ezelőtti ügy miatt csaptak le

A 18 évvel ezelőtti, az ügetőnél történt leszámolás gyanúsítottjait fogták el a kommandósok kedden. Négy embert vettek őrizetbe, akik a rendőrök szerint 1996 novemberében megpróbálták megölni Lakatos Csaba hajtót. Három lövés érte, de túlélte a támadást. Az a férfi, aki a gyanú szerint rálőtt, a 90-es évek ismert alvilági alakja volt, és ez a támadás csak egy az akkori nagy leszámolások között.


 

RTL II: MSZP: A nyugdíjakkal is baj van

1200 esetben indult eljárás valamilyen hamisítás miatt a kettős állampolgárság 3 évvel ezelőtti bevezetése óta.

Maffiahálózat intézi az állampolgárságot?

Nemzetbiztonsági vizsgálatot követel a Demokratikus Koalíció a csalással megszerzett állampolgárságok ügyében. Az Index szerint valóságos maffia épült ki arra, hogy pénzért magyar állampolgárságot szerezzenek olyan ukránoknak és oroszoknak, akiknek nem volt magyar felmenőjük, és nem is tudnak magyarul. A nemzetpolitikai államtitkárság szerint már szigorítottak a szabályozáson.
 

Hét rendőr védi a nápolyi maffia legnagyobb ellenségét

Most éppen a kokain útját, a drogbárók és hálózatok működését készül nyilvánosságra hozni. Pedig az olasz maffia vezérei már halálosan megfenyegették, ezért kénytelen New Yorkban élni, állandó rendőri kísérettel. Roberto Saviano az igazság bajnoka, 5 év után ismét exkluzív riportot adott nekünk.

Fókusz Plusz 14-06-28


szerző:
2014.06.28. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-28

Fókusz Plusz: Hurrá, nyaralunk! - Mik a magyarok legnépszerűbb úticéljai? Mennyit költünk és tudjuk-e milyen veszélyek leselkednek ránk? Életveszélyben - Hét rendőr védi éjjel-nappal, ő a nápolyi maffia legnagyobb ellensége. Megdöbbentő interjú a férfival, aki sosincs biztonságban.

A maffia, amely nem elvesz, hanem ad

Budapesten van egy maffia, de ők nem elvesznek, hanem adnak. Ételt a rászorulóknak, olyan ételeket, amelyek egy őstermelői piacról származnak.

Házon kívül 12-11-21


szerző:
2012.11.21. 23:20
Házon kívül 12-11-21

Házon kívül: Lakásmizéria: Venni vagy bérelni? Megoldatlan feszültség: miért verték meg a gitárost? A maffia, amely nem elvesz, hanem ad.

A neve és tartózkodási helye államtitok

Fénykép soha nem került nyilvánosságra róla, ugyanis a szerb drogmaffia egyik alvezére volt. 200 ezer eurót tűztek ki a fejére, amikor átállt a másik oldalra és együttműködött a magyar rendőrséggel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-12

ValóVilág5: A Villalakók Fecó és Attila ellen fordultak az ágyfoglalási vita után, a harci helyzetet Péter továbbra is meg akarja lovagolni. De leginkább Csabát szeretné kiejteni a Valóságshow veterán.

Bilincsben a híres klán maffiafőnöke

Letartóztatták az olaszországi Corleone közelében a Corleone-klán egyik maffiafőnökét.

Elfogták a hírhedt maffiavezért

Letartóztatták James „Whitey” Bulger amerikai maffiavezért. A most 81 éves férfi hosszú évek óta szerepelt az FBI legkeresettebb bűnözőit tartalmazó listáján.

Tömegmészárlás a mexikói drogháborúban

27 lefejezett holttestre bukkantak a hatóságok egy guatemalai farmon nem messze a mexikói határtól.

Az akció fedőneve: Caffe Macchiato

Olaszországban a rendőrök több mint 600 millió eurónyi készpénzt és vagyontárgyakat foglaltak le egy kávét terjesztő bűnszervezettől.

Kattant a bilincs a keresztapán

Egy olasz kisvárosban fogták el a Sacra Corona Unita nevű bűnszervezet főnökét.

Hét maffiacsaládot kapott el az FBI

Több mint száz feltételezett maffiatagot tartóztattak le az amerikai szövetségi hatóságok csütörtökön New York-ban és környékén.

Berlusconi a maffiával bizniszelt

Az olasz kormányfő vállalata még politikai karrierje előtt védelmi pénzt fizetett a szicíliai maffiának.

A strandmaffia nyomában


szerző:
2010.07.17. 18:52
A strandmaffia nyomában

A Fókusz kamerák előtt lopták el a csali táskát. Idén újrateszteltük a legnagyobb magyar strandokat.

A legrettegettebb olasz maffia rendőrkézen

Több mint 300 maffiózót vettek őrizetbe hétfőn Calabriában és annak környékén.

Elfogták a Camorra maffia egyik főnökét

Nicola Schiavonet a Casal di Principe településen található villájában fogták el.

Rájár a rúd a maffiózókra


szerző:
2010.03.15. 17:04
Rájár a rúd a maffiózókra

Két nagyszabású akció is volt bűnszervezetek ellen Európában. Összesen csaknem száz embert tartóztattak le.

Maffiavádak Berlusconi ellen


szerző:
2009.12.04. 18:14
Maffiavádak Berlusconi ellen

Maffiakapcsolatokkal vádolta az olasz kormányfőt egy elítélt maffiózó egy torinói bíróságon.

Elfogták a Cosa Nostra második vezetőjét

A belügyminiszter szerint a 45 éves férfi elfogásával nagy csapást mértek a szicíliai maffiára.

Rendőrkézen egy újabb maffiavezér

Nápolyban letartoztatták a helyi maffia, a Camorra egyik vezető tagját.

Lefejezték a Camorrát


szerző:
2009.11.01. 14:08
Lefejezték a Camorrát

A nápolyi maffiát vezető Russo-klán tagjait vasárnap vette őrizetbe az olasz rendőrség.

Elfogták a Camorra vezetőjét

Az 1995 óta szökésben lévő Salvatore Russóra egy Nápoly melletti vidéki házban csaptak le.

Olasz maffiavezért fogtak Nagylaknál

A nápolyi maffiafőnök júniusban szökött meg egy rajtaütés elől, most elfogták.

18 maffiózó őrizetben


szerző:
2009.07.16. 15:45
18 maffiózó őrizetben

Két évvel ezelőtt a német városban hat emberrel végeztek a calabriai maffia bérgyilkosai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való