KERESÉS search-close

leggazdagabb

29 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leggazdagabb"

Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon

A 31 éves Rihanna lett a leggazdagabb énekesnő a világon 600 millió dolláros becsült vagyonával, ez úgy 171 milliárd forint. Mindezt úgy, hogy 3 éve albumot sem adott ki és igaziból teljesen eltűnt, talán éppen a pénzét költi el egy luxusparadicsomban...

Ismét ellenőrizték Bige László cégét

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az ország ötödik leggazdagabb emberét. Bige László szolnoki műtrágyagyáránál ottjártunkkor is éppen ellenőrzést tartott a Katasztrófavédelem. Tavaly novemberben több százan tartottak kétnapos razziát az üzemben, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indult nyomozás.

Tiborcz István a legfiatalabb a 100 leggazdagabb magyar között

Idén is Csányi Sándor a legvagyonosabb magyar a 100 leggazdagabb című kiadvány összesítése szerint. Az OTP vezér becsült vagyona 360 milliárd forint. A második helyen Mészáros Lőrinc, a harmadikon Gattyán György áll. Új szereplő a listán Tiborcz István, 35 milliárdos becsült vagyonával a 32. helyen debütált.

Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

Mészáros Lőrinc lett a leggazdagabb magyar. A Forbes összesítése alapján Orbán Viktor barátja, és Felcsút korábbi polgármester néhány év alatt több mint 380 milliárd forintos vagyonra tett szert. Az állami közbeszerzéseken rendszeresen taroló vállalkozó ezzel megelőzte a listát hosszú évek óta vezető Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját.

Forbes: Mészáros a leggazdagabb


szerző:
2018.12.28. 18:24
Forbes: Mészáros a leggazdagabb

Már nem Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere. A Forbes magazin összesítése szerint az OTP elnök-vezérigazgatóját letaszította az első helyről a felcsúti gázszerelőből lett vállalkozó, Mészáros Lőrinc.

Katy Perry lett 2018 legjobban kereső énekesnője!

Katy Perry 83 millió dollárt zsebelt be egy év alatt, ez közel 22 milliárd forintnak felel meg.

RTLII Híradó 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 21:30

Fókusz Plusz 2016-12-10


szerző:
2016.12.10. 18:50
Megháromszorozta vagyonát Mészáros Lőrinc

35 milliárd forinttal gyarapította egy év alatt a vagyonát Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója - ez derül ki a napi.hu, "A 100 leggazdagabb" című kiadványából. Az összeállítás szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester majdnem megháromszorozta vagyonát, csaknem 24 milliárdja van. Új szereplő ezen a listán is Andy Vajna, aki immáron Vajna András György néven szerepel a 16. helyen, 44 milliárd forinttal.

Ők a világ leggazdagabb emberei


szerző:
2016.01.19. 18:04
Ők a világ leggazdagabb emberei

A világ 62 leggazdagabb emberének annyi pénze van, mint Földön élő lakosság felének, vagyis 3 és fél milliárd embernek.

A felcsúti polgármester nem áll le, cégeket vásárol és dől a pénz az akadémiához

Mészáros Lőrinc, a gázszerelőből lett milliárdos egyszerűen nem tud leállni. A 100 leggazdagabb magyar egyike csak az idén 7 céget is megvett: van köztük pizzagyár, biosüti-üzem, ásványvíz palackozó. És közben hatalmas összeget kapott az általa irányított Puskás Akadémia: valamivel több mint 3 milliárd forintot, ami jórészt fűthető pályákra megy majd. És ez majdnem annyi, mint amennyiből a teljes felcsúti fociaréna felépült. Oroszi Babettel néztünk körül Felcsúton és környékén, ahol már csak egy kis idő, és sok 100 millióból elkészül a kisvasút is.

Csányi a világ leggazdagabbjai közt

Vagyonát 288 milliárd forintra becsüli a magyar Forbes magazin. Ezzel az összeggel Csányi Sándor ott lesz a jövőre megjelenő amerikai lapban is, amely a világ leggazdagabb embereit összesíti. A magyar lista 30. helyén ott van Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, vagyonát 24,4 milliárd forintra becsülik.

Elképesztő különbségek egy országon belül

Operatőrünk felvételeit látva nem akartunk hinni a szemünknek. Bár sejtettük, így szembesülni a hatalmas különbségekkel mégis felkavaró. Ugyanabban a nem túl nagy országban körülbelül ugyanakkora lélekszámú településeken jártunk. Az egyikben vezetékes víz sincs, a másikban termálvízzel fűtik a focipályákat is.

Meglátogattuk az ország legszegényebb és legvirágzóbb településeit

Operatőrünk felvételeit látva nem akartunk hinni a szemünknek. Bár sejtettük, így szembesülni a hatalmas különbségekkel mégis felkavaró. Ugyanabban a nem túl nagy országban körülbelül ugyanakkora lélekszámú településeken jártunk. Az egyikben vezetékes víz sincs, a másikban termálvízzel fűtik a focipályákat is. Újvári Mihály riportja.

Erotikus oldalakból gazdagodott meg

Már nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar. A Forbes című lap készített egy 33-as listát, amely szerint az OTP vezetőjénél is több pénze van Gattyán Györgynek, aki erotikus internetes oldalakkal alapozta meg vagyonát.

Trónfosztás: Már nem Csányi a leggazdagabb magyar

Gattyán György 174 milliárd forintos vagyonával vezeti a Forbes magazin leggazdagabb magyarokról készített listáját, pedig néhány éve még autókereskedőként dolgozott. A rejtőzködő milliárdosról nagyon keveset lehet tudni. Ritkán ad interjút és nyilvános eseményeken sem mutatkozik. A híres amerikai rapper, Flo Rida klipjében mégis feltűnik és lazán pacsizik az énekessel.
 

 Kőműves segédből pornókirály, íme a leggazdagabb magyar

Gattyán György 174 milliárd forintos vagyonával vezeti a Forbes magazin leggazdagabb magyarokról készített listáját, pedig néhány éve még autókereskedőként dolgozott. A rejtőzködő milliárdosról nagyon keveset lehet tudni. Ritkán ad interjút és nyilvános eseményeken sem mutatkozik. A híres amerikai rapper, Flo Rida klipjében mégis feltűnik és lazán pacsizik az énekessel.
 

Mindennapok a legszegényebb és a leggazdagabb településeken

Megnéztük, milyenek a családok hétköznapjai Magyarország leggazdagabb és legszegényebb településén. Döbbenetes különbségekkel találkoztak riportereink.

Csányi Sándor pénztárcája a legvastagabb

155 milliárd forintos vagyonával Csányi Sándor, az OTP Bank első embere lett a leggazdagabb magyar.

Itt kolbászból, ott rozsdából a kerítés

A szombati Fókusz Pluszban Magyarország 2 legtávolabbi faluját mutatjuk be. Bár földrajzilag nincsenek messze egymástól, a közöttük lévő különbség, legalábbis gazdaságilag fényévnyi.

Adócsaló a világ leggazdagabb asszonya?

Keresetet nyújtott be pénteken a világ leggazdagabb asszonya saját lánya ellen.

Újra Demján Sándor a leggazdagabb magyar

Az idei TOP 100-as listára csak olyanok kerülhettek fel, akiknek 4 milliárd 300 millió forintnál többjük van.

Magyar borokkal az élvonalban


szerző:
2009.10.28. 14:29
Magyar borokkal az élvonalban

Kovács Nimród valaha New Yorkban törte a fejét reklámokon, ma már a folyékony szőlőért rajong.

A leggazdagabbakat is elérte a válság

Még mindig Demján és Csányi a leggazdagabb magyar, de vagyonuk csökkent tavaly óta.

A 150 leggazdagabb – nálunk!


szerző:
2009.10.27. 18:00
A 150 leggazdagabb – nálunk!

Velük/róluk készült videók, interjúk csokorba szedve az RTL Klub műsoraiból!

Magyar milliárdosok klubja


szerző:
2009.10.27. 14:18
Magyar milliárdosok klubja

Hamarosan kiderül, kik tartoznak Magyarország 150 leggazdagabb embere közé.

A szupergazdagok is szegényedtek


szerző:
2009.10.01. 09:26
A szupergazdagok is szegényedtek

Soros György a kevesek egyike, akinek gyarapodott a vagyona a válság ellenére.

A leggazdagabbaktól a legszegényebbekig

Budapest II. és XII. kerületében a legmagasabb az egy főre jutó jövedelem. A borsodi Teresztenye a harmadik.

Szegényebbek lettek a gazdagok


szerző:
2009.04.30. 18:51
Szegényebbek lettek a gazdagok

Egy év alatt 300 milliárd forinttal csökkent a leggazdagabb magyarok vagyona.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való