KERESÉS search-close

jutalom

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "jutalom"

Az álruhás főnök több milliós ajándéka dolgozójának

Összefogtak a munkatársak, mi pedig elmentünk megnézni, hogyan halad az építkezés?! Török Zoltán egyike azoknak a dolgozóknak, akiket a Főnök inkognitóban című műsorban jutalmazott meg a főnöke, a Csíki Sör alapító tulajdonosa, Lénárd András - mesés módon.

„Ekkora meglepetésben még nem volt részem!”

Ancsa egy 500 ezer forint értékű utazási utalványt kapott az Oázis Kertészet cégvezetőjétől  munkájáért cserébe. A teljes adásért kattints ide!

Megdöbbentek az Oázis Kertészet dolgozói, amikor a főnök felfedte magát!

Így reagált Évi, Beni és Imi, amikor Boross Dávid elárulta, hogy ő volt az, akivel egy napig együtt dolgoztak az Oázis Kertészetben! A teljes adást ITT tudod megnézni!

Ilyen még nem volt a Főnök inkognitóban történetében: Imi elintézte, hogy a kollégáját is megjutalmazzák!

Az Oázis Kertészet dolgozója felhívta a kollégáját, hogy elújságolja neki, milyen jutalmat kapott a főnöktől, majd a telefonbeszélgetés után újra kopogtatott a főnök ajtaján. A teljes adásért kattints ide!

Ami az adásból kimaradt: További 3 millió forintot osztott szét a Csíki Sör tulajdonosa a dolgozói között!

Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogy Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa és alapítója nem csupán azt a három dolgozót jutalmazta meg, akikkel az álruhába bújt Ingrid együtt dolgozott! A főnök mind a három részlegen 1 millió forintot osztott szét az alkalmazottak között.

A Főnök inkognitóban 4. adását ide kattintva tudod visszanézni!

Amit az adásban nem láttál: A Főnök inkognitóban eddigi legnagyobb jutalmát osztotta ki a Csíki Sör tulajdonosa

Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Főnök inkognitóban negyedik részében, azonban a Csíki Sör tulajdonosa még az adásban látottakat is tudta fokozni! Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogyan!

Teljesült a Csíki Sör dolgozójának az álma, és kapott egy krosszmotort!

Szabi nem hitt a szemének, amikor a szembesítés során egy krosszmotor hajtott be az üzembe, amit a cégtől kapott jutalomként. A srác évek óta álmodott egy ilyen járgányról, azonban eddig nem engedhette meg magának. A teljes adásért kattints ide!

„Soha ekkora meglepetés engem még nem ért!”

István, a kétgyermekes édesapa egy kétmillió forint értékű utazási utalványt kapott, hogy a Karibi-térségbe utazhasson fiaival. A Csíki Sör dolgozója nem találta a szavakat meghatódottságában. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Kétmillió forintot kapott a Csíki Sör értékesítője, hogy be tudja fejezni az otthona építését!

Nem csak az alkalmazott, de a főnök szemébe is könnyek szöktek, amikor elárulta, hogy milyen jutalmat szán az egyik legjobb értékesítőjének. Török végre befejezheti a háza építését, és ebben a kollégái is a segítségére lesznek! A Főnök inkognitóban 4. részét ITT tudod megnézni!

Nem mindennapi jutalomban részesültek a MIRELITE MIRSA dolgozói!

Míg Ricsi egy álomrandin vehet részt a kiszemeltjével, Norbi ingyen tanulhat tovább, és az albertirsai üzemben személyesen a MIRELITE MIRSA Zrt. igazgatója fogja mentorálni őt. A teljes adásért kattints ide!

Még a főnök is elérzékenyült a szembesítés során!

Apollónia nem akart hinni a fülének, amikor Dr. Losó Viktor elárulta neki, hogy milyen jutalmat szán neki a cégnél eltöltött 11 évért és áldozatos munkájáért cserébe. A megható pillanat még a főnök szemébe is könnyeket csalt! Kattints ide a teljes adásért!

Jutalomban részesültek a Szentkirályi dolgozói: „Eldobtam az agyamat! Nem akartam elhinni!”

Marika, Józsi bácsi és Tamás nem akartak hinni a fülüknek, amikor Balogh Levente elárulta, hogy milyen jutalomban részesíti őket áldozatos munkájukért. Nézd vissza a 2. részt ide kattintva!

Elhagyta, de visszakapta nyertes lottószelvényét egy amerikai férfi

Kétszer is nagy szerencséje volt egy amerikai férfinak! 273 millió dollárt, azaz körülbelül 77 milliárd forintot nyert a lottón, viszont a nyertes szelvényt véletlenül New Jerseyben, a boltban felejtette, ahol megvásárolta. 

Varga Izabella: „Hoztam egy nagyon kemény döntést!”

A színésznő és kolléganője, Mérai Kata a Story Extrának elárulták, hogy sosem bízzák a véletlenre a sulikezdést, sőt a gyerekneveléshez elengedhetetlen motivációs-technikájukról is szívesen meséltek.

Igazságtalannak gondolják az EMMI által kifizetett milliós jutalmakat

Arcpirító és igazságtalan - ezt mondták az Emberi Erőforrások Minisztériumánál kifizetett milliós jutalmakról az RTL Híradó által megkérdezett szakszervezetek. A Független Egészségügyi Szakszervezet szerint az ápolók többsége pár tízezer forint bónusznak is örülne - de nem kap.

Kétmilliós jutalom gyorsaságért

Fejenként átlagosan kétmillió forintos bónuszt kapott a Lázár János vezette Miniszterelnökség 642 dolgozója. Az 24.hu adatigényléséből az is kiderül, hogy ez az 1,2 milliárd forint csak a tervezett jutalom egyharmada, amit azért kapnak a munkatársak, mert rekordgyorsasággal sikerült lehívni az uniós támogatások jelentős részét.

Jutalmat kapnak a kézbesítők

Az Erzsébet-utalványok kézbesítéséért 200 millió forint jutalmat osztanak szét a postások között. Erről a 24.hu értesült. A Posta ezt a megnövekedett forgalommal, főleg a reklámkiadványok nagy számával magyarázza.

 

Trócsányi magát is megjutalmazta

Magának is osztott év végi jutalmat Trócsányi László igazságügyi miniszter – értesült a Magyar Nemzet. A lap szerint nemcsak a tárcavezető, hanem négy államtitkára is kapott kétszázezer forint értékű Erzsébet-utalványt és 12 ezer forintért más ajándékot.

Munkaerőhiány és milliós jutalmak

Több milliós jutalmakat kaptak a tavalyi munkájuk után az állami cégek vezetői. A MÁV elnöke hatmillió forintot kapott, a Posta új vezetője mindössze öt hónapnyi munka után ötmilliót, de volt olyan cégvezető, aki majdnem 10 milliót a fizetésén felül. Mindezt a fejlesztési minisztérium árulta el az MSZP kérdésére. Az ellenzéki párt szerint felháborítóak a milliós jutalmak. A szakszervezet azt mondja: eközben például a vasútnál hatalmas a munkaerőhiány, épp az alacsony fizetések miatt. A kormány nem indokolta meg a jutalmakat.

Egészségügyi Minisztérium: „Túl sok a laborvizsgálat”

Plusz pénzzel jutalmaznák azokat a háziorvosokat, akik ezután kevesebb labor-beutalót írnak. Ezt tartalmazza az a rendelettervezet, amelyről elsőként a Népszava írt. Az alapellátó orvosok szövetsége szerint a betegeket veszélyezteti a javaslat, ezért elfogadhatatlannak tartják. A minisztérium szerint azonban csökkenhet a várakozási idő, ha a betegeket nem küldik feleslegesen a laborba.

MNB: 260 millió jutalmakra

Több mint negyedmilliárd forint jutalmat osztottak szét a Magyar Nemzeti Bankban karácsony előtt - tudta meg a Magyar Nemzet. Az állami intézmények közül a jegybanknál osztották a legtöbb jutalmat. Az MNB sajtóosztálya azt közölte, hogy a kiemelkedő teljesítményű kollégákat akarták így elismerni. A Demokratikus Koalíció szerint a pénzzel inkább a rászorulókon kellett volna segíteni.

Nem szavazták meg a jutalmát

Az önkormányzat összes dolgozója kap év végi jutalmat, csak a polgármester nem, Siófokon. A város független polgármesterének hat havi jutalmáról szóló javaslatot indokolás nélkül levette a napirendről a közgyűlésben többségben lévő Fidesz-frakció. A polgármester szerint politikai okok állnak a háttérben, a helyi Fidesz szerint viszont semmi nem történt az idén, amiért a városvezető megérdemelné a jutalmat.

 

Soma közel jár a szerelemhez

Miután a kampányhajrában egy játékot Evelinnek is sikerült megnyernie, a jutalma az volt, hogy kettesben tölthette az estét valakivel a Sufniban. Ez a valaki nem volt más, mint Soma, aki mindent elkövetett, hogy a lány kedvében járjon, és még közelebb kerüljön a szívéhez.

Míg Fördős Zé fürdőzött, addig Szabó Zsófi megkóstolta az antilop péniszt

Pontosan két évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor játékosai kemény napon mentek keresztül. Fördős Zé és Krasznai Tünde jutalomból "kényeztették" magukat a forró habokban, addig Madár és Szabó Zsófi bátorságpróbán voltak. A hősöknek turmixot kellett inniuk, de abban volt ám minden, vese, máj, szem és még egy antilopnak a férfiassága is.

Emelik a paralimpikonok jutalmát?

Változhat a riói paralimpikonok jutalmazása – mondta az RTL Híradónak Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár. A jelenlegi szabályozás szerint az érmet szerző parasportolók fele annyi pénzt kapnak, mint ép társaik. Vagyis aranyért nekik csak 17 és fél millió forint jár. A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége ezt méltánytalannak tartja, és egyenlő jutalmazást kér.

Harmadszor is kifogták a kapitális tükörpontyot

Megvizsgálták, teljesen egészséges a matuzsálem korú hal, ezért újra visszakerült a vízbe, így most akár megint kifoghatja valaki, ezért pedig már jutalom is jár. Kiszámíthatatlan, hogy hol bukkan fel, pénteken Balatonszemesnél emelték ki a vízből, egy héttel előtte pedig Ábrahámhegynél akadt horogra.

Gergőt nehéz döntés elé állította a jutalom

Az ő népdalátköltése tetszett a legjobban a nézőknek, ezért a Farmer különlegesen értékes ajándékot kapott jutalmul. De vajon kap belőle a tanya többi lakója is?

Tarolt a nemzetközi cukrászversenyen a magyar lány

Tarolt a magyar származású Jennifer Melanie Ziemons a világ egyik legrangosabb nemzetközi cukrászversenyén az angliai Birminghamben. Négy tortával indult két kategóriában, a Cake International bírái pedig négy arany minősítéssel jutalmazták, ami azért is nagy szó, mert mindössze pár hónapja ismerkedett meg a cukrászattal, de már a lábai előtt hevernek a szakma nagyja. Most elhozott nekünk pár „süti költeményt” is, hogy mi is gyönyörködhessünk bennük, meg is kóstoltuk őket... 

Zsebpénz: mikor, mennyit és miért?

Minden családban fontos kérdés a zsebpénz. Eljön az a kor a gyerekek életében, amikor már igénylik, hogy legyen saját kis pénzük, de nem minden szülő gondolja, hogy helyes zsebpénzt adni a gyereknek, azt pedig pláne változó, hogy ki mennyit ad és, hogy motivációs vagy jutalmazó eszköznek jó-e a zsebpénz. Vendégünk volt Fésűs Nelly és Beleznay Endre.

Deutsch nem akar a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke lenni

Azt mondja azért, mert továbbra is alelnökként szeretné szolgálni a fogyatékosok sportját. Deutsch Tamást több paralimpikon is bírálta korábban, amiért azt mondta, szerinte nekik kevesebb jutalom jár, mint az ép sportolóknak. Úgy fogalmazott: „az egyenjogú, az nem egyenlő”.

Előre megszavaztatott magának kétmillió hatszázezer forint jutalmat Kaba polgármestere

Ezt a fizetésén felül kapja három részletben. A helyi jegyző szerint ez nem ellentétes a jogszabályokkal, mert feltételekhez kötötték, hogy mikor kapja meg a polgármester a pénzt. De hogy mik ezek a feltételek azt csak később döntik el. A szocialisták szerint valójában arról van szó, hogy a képviselőtestület ezzel a trükkel akarja kárpótolni a polgármestert amiatt, hogy ősztől csökkent a fizetése a parlament döntése miatt.

2 és fél milliós jutalom - előre!

Előre megszavaztatott magának kétmillió hatszázezer forint jutalmat Kaba fideszes polgármestere az idei évre. Ezt a fizetésén felül kapja három részletben. A helyi jegyző szerint ez nem ellentétes a jogszabályokkal, mert feltételekhez kötötték, hogy mikor kapja meg a polgármester a pénzt. De hogy mik ezek a feltételek azt csak később döntik el.

Edina jutalmat kap szabályszegésért

A tűzrőlőpattant lány megvárta, hogy a királynő elaludjon, és beosont az ő hiénája mellé. Zsu mit sem sejtve az egészet kávéval jutalmazta, hogy a strucc „hálózsákban aludt”.

25 milliárd prémiumot kaphatnak


szerző:
2014.10.31. 18:35
25 milliárd prémiumot kaphatnak

Összesen 25 milliárd forintnyi prémiumot kaphatnak jövőre az adóhivatal dolgozói, ha jól teljesítenek. Ez a költségvetés tervezetéből derült ki. A jutalom akkor jár, ha a miniszter által meghatározott adóbeszedési tervet teljesítik a dolgozók.
 

Pénztárcát talált, rendőrségre ment, jutalmat kapott

Egy havi fizetés, bankkártyák és a PIN kód is benne volt abban a pénztárcában, amit egy férfi talált Esztergomban.

Nélkülözhetetlenek, mégis ritkán ismerik el őket

Máttyus Anna, Debre Istvánné, Szabolcs Judit: Ők mindhárman, az idei Aranyanyu díj díjazottjai. Az elismerést és a pénzjutalmat pedagógus, orvosnő és egészségügyi szakdolgozó kategóriában ítélték oda olyan nőknek, akik munkája nélkülözhetetlen, de csekély anyagi elismerésben van részük.

Magyar kutyus a világbajnokság legjobbika

Zsíros József és Seesco kedden érkeztek haza Amerikából, ahol először állhatott a dobogó legfelső fokán magyar versenyző a kutyás frizbi-világbajnokságok történetében.

Takács Nikolas-t elismerték Lengyelországban

A szeptember 1-jén kezdődő X-Faktor versenyzőinek egyik példaképe Takács Nikolas, aki a napokban tért haza Lengyelországból, ahol nagy sikerrel lépett fel a sopoti nemzetközi fesztiválon.

Mihez kezd a nyereményével az új csillag?

Újra elsírta magát a finálé után hajnalban Mészáros János az alcsútdobozi tornacsarnokban, ami teljesen megtelt tiszteletére. Hogyan kezdte el új életét a győztes gazda? Mit csinál majd a nyereményekkel?

Nem barnulhatnak többet a Villalakók

A szavazók úgy döntöttek, nem kaphatnak többet jutalomból szoláriumot a Villalakók.

Házon kívül 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 22:40
Házon kívül 11-11-29

Házon kívül: Feljelentésözön Dopeman ellen. A rapper szidja a politikát, a pártokat, a Parlamentet. 5 millárdos karácsonyi ajándék MÁV-osoknak. Bőkezű támogatást ad a kormány a vasúttársaság dolgozóinak. Hajsza a pénzéért, amiért megdolgozott. Egy iskola felújításán dolgozott a villanyszerelő, el is végezte, amit kértek tőle, de mégsem jut hozzá a pénzéhez.

Kutyakeresési lázban ég Liguria


szerző:
2011.09.08. 12:41
Kutyakeresési lázban ég Liguria

Kész tízezer eurós jutalmat fizetni egy genovai szállodában eltűnt kutyájáért egy orosz család.

A gazdája is megkerült a talált százezreknek

Megvan a gazdája annak a pénznek, amelyet egy hónappal ezelőtt talált meg egy guberáló.

Megkapják jutalmukat a siketlimpikonok

A kormány közel 500 millió forintot csoportosított át a ki nem fizetett jutalmakra.

Jobban csúszik a zöldség, ha jutalom jár érte

Azok a gyerekek, akik egy kísérlet során jutalmat kaptak a zöldségevésért, később egészségesen táplálkoztak.

300 embert repített Ausztráliába Oprah

Megérkezett Oprah Winfrey közönsége Ausztráliába.

Balogh Zsolt is busás jutalmakat kapott

Csaknem 52 millió forintot kapott bérén felül a BKV-tól a cégnél eltöltött 27 hónap alatt Balogh Zsolt - írja a Népszava.

Díjazták az év tűzoltóit


szerző:
2010.03.07. 11:58
Díjazták az év tűzoltóit

Hárman kapták meg az Év Tűzoltója 2009 díjat, köztük az Üllői Önkéntes Tűzoltó Egyesület időközben elhunyt elnöke.

Jutalomosztás az APEH-nél és a VPOP-nál

Egyhavi pluszfizetést kaptak, pedig a pénzügyminiszter korábban azt mondta, hogy idén nincs pénz a jutalmazásokra.

Az ÁSZ dolgozói mégis kapnak jutalmat

Az Állami Számvevőszék dolgozói az egyetlenek a közszférában, akiknek kifizették a 13. havi fizetést.

Harcolnak a jutalomért a minisztériumokban

Alkotmánybírósághoz fordul 6 minisztérium szakszervezete az év végi jutalmak csökkentése miatt.

Jutalmat szeretnének az APEH-osok


szerző:
2009.10.16. 18:16
Jutalmat szeretnének az APEH-osok

A szakszervezet harcolna a pénzért, a pénzügyminiszter azt mondta, nincs kifizetés.

Busás prémiumok az MTV-nél


szerző:
2009.10.08. 10:15
Busás prémiumok az MTV-nél

Az utóbbi három évben több százmillió forint jutalmat fizetett ki vezető munkatársainak a Magyar Televízió.

Lassan gyarapítják a krízisalapot

Az állami cégvezetőknek csak a harmada utalta át tavalyi jutalma felét a krízisalapba.

Megköszönték a brazilok Massa gyógyítását

Az ünnepségen felolvasták Felipe Massa köszönőlevelét is.

Milliók a távozó kormánytagoknak

Veres János 7 milliót, Göncz Kinga és Szilvásy három havi bért viheti haza, Gyurcsány jótékony célokra ajánlotta fel végkielégítését.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való