KERESÉS search-close

asszisztens

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "asszisztens"

Zé még erről az egyről is lemondott volna, ha a lány kötényt kap

Zé mindent megtett, hogy Gyuricza Dóri bekerüljön egy csapatba. Még egy olyan dologról is lemondott volna ezért, amivel még a séfeket is meglepte.

Rácz Jenő lett Fördős Zé asszisztense!

Miközben a zsűri megküzdött Gábor római kömény függőségével, Zé rájött, hogy Jenőnek egy új munkát is adhat... csak bírja fizetni a séf magas órabérét!

Asszisztense besokallt Meghan hercegné viselkedésétől

Nyomós oka volt Meghan hercegné asszisztensének arra, hogy otthagyja munkáját. Pletykák szerint a hercegné megnehezíti a diktatórikus természetével a személyzet, és még sógornője, Katalin hercegné életét is. Az elmúlt időszakban sorozatban kerültek napvilágra a hercegné túlkapásai: egyszer például légfrissítőt kért egy szertartás előtt, mert túl dohosnak találta a kápolna levegőjét.

 

Ilyen volt Aranyosi Péter asszisztens-élete Fábry Sándor mellett

Részlet a 19. évad 3. részéből:

A humorista évekkel ezelőtt még Fábry mellett dolgozott, és bevallotta, nem volt egyszerű a munka. Egyszer még az is előfordult, hogy az Omega együttes összes tagja neki koncertezett a telefonban! Mindent egy dalszövegért…

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Félnek, hogy nem lesz elég ember a kérdőívhez

Nem lát esélyt az Alapellátó Orvosok Szövetsége arra, hogy a gyakorlatban is működjön majd az új háziorvosi törzskarton rendszer. Januártól minden háziorvos asszisztense 38 kérdésből álló kérdőívet kell kitöltenie minden beteggel, előre egyeztettet időpontban, rendelési időn kívül.  Ebben rákérdeznek a védőoltásokra, allergiára, tartós betegségekre, de az iskolai végzettségre és szociális helyzetre is. Az egészségügyért felelős államtitkár szerint a feladat a betegek érdekét szolgálja és nem jelent majd nagy megterhelést a dolgozóknak.

Nem biztos az asszisztensek béremelése

Nem biztos, hogy kapnak béremelést a háziorvosi, fogorvosi asszisztensek. Ugyan kapnak plusz támogatást a rendelők, de nem csak a bérekre kell a plusz pénz, hanem a rezsire és az eszközökre is. Az Alapellátó Orvosok Szövetségének elnöke szerint ráadásul, ha az összes támogatást béremelésre költenék, akkor is sokkal kevesebbet kapnának, mint a kórházi orvosok. A kormány az orvosokra bízza, mire költik a plusz támogatást, és hogy adnak-e béremelést.

Vakok helyett lát a tárgyfelismerő mobilalkalmazás

Az Aipoly egy intelligens app, amely felismeri a különböző tárgyakat, és hangosan felolvassa a nevüket, így könnyítve meg a látássérültek számára a tájékozódást.

Mit tegyünk haspuffadás ellen?


szerző:
2014.11.21. 18:00
Mit tegyünk haspuffadás ellen?

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 21-i adásából.

Ilyen a reflux!


szerző:
2014.11.17. 10:11
Ilyen a reflux!

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 17-i adásából.

Százezrekért bárkit leszázalékoltak a csalók

Ismét rokkantnyugdíj csalók buktak le, ezúttal Szegeden. Egy orvos és egy asszisztense intézte pénzért a rokkantosítást, amit nem is titkoltak.

Őssejt-botrány: újabb két gyanúsított

A 2 asszisztenst bűnsegédként emberi test tiltott felhasználásával gyanúsítják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való