Celebklub

A ValóVilág 9 műsorvezetői már nagyon várják a közös munkát!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 4. 11:18

Puskás Peti és Nádai Anikó közösen fogják vezetni a ValóVilág Powered by Big Brother kilencedik szériáját, akik a Reggeli nézőinek elárultak egy-két kulisszatitkot a legmenőbb valóságshow-ról és természetesen saját magukról is.

Idén novemberben elindul Magyarország egyik legsikeresebb valóságshow-jának kilencedik évada. A műsorvezetők rendkívül izgatottak, hiszen most először dolgoznak együtt, emellett Petinek és Anikónak is nagy kihívás ez a feladat.

Az ismert zenész például megsúgta a nézőknek, hogy egy olyan énjét fogja elővenni, amit eddig még nem igazán ismerhettek a nézők, miközben Anikó őszintén elárulta, mi is a véleménye Petiről.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy a műsorvezetők kit taranak esélyesnek a 36 millió forintos fődíjra, akkor nézzétek meg a Reggeli videóját!

Ha szeretnéd kipróbálni magad, és ha te szeretnél lenni az az egy, aki mindent visz, akkor jelentkezz a ValóVilág kilencedik szériájába! Itt tudsz jelentkezni!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#valóságshow#műsorvezetők#kulisszatitkok#stúdió#nyeremény#puskás-dallos peti#nádai anikó#Reggeli#ValóVilág

Címlapról ajánljuk