Celebklub

Szavazz! Melyik hollywoodi szépség illik Brad Pitt-hez?

rtl.hurtl.hu

2017. július 1. 11:00

A színészt - Angelina Jolie-val való csúnya válása óta - már szinte mindenkivel összeboronálták. Most pedig újabb nevek kerültek fel a listára, de vajon ki lesz a befutó a bombázók közül? Döntsd el te!

Valljuk be, minden nő álma, hogy Brad Pitt-el randizhasson!

Mikor felröppent a hír, hogy az álompár szakított, rögtön Pitt akkori filmes partnerét, Marion Cotillard-ot vádolták a szerelem szétdúlásával.

Ám ez a pletyka hamar lecsengett és inkább Hollywood legújabb üdvöskéjét, Margot Robbie-t hozták hírbe a sármos színésszel. Azonban a szőkeség nem sokkal az állítások után férjhez ment, szintén szakmabeli kedveséhez, Tom Ackerley-hez!

Ezek után pedig még mindig Brad Pitt szerelmi életével volt elfoglalva a világsajtó, ugyanis az sem kerülte el a figyelmüket, hogy Goldie Hawn egy interjú során kétes megjegyzést tett arra utalva, hogy lánya, Kate Hudson és a válófélben lévő sztár, nem csak, hogy egy párt alkotnak, de már össze is bútoroztak!

Miután ezek az állítások is megcáfolásra kerültek, újabb pletykák keltek szárnyra arról, hogy Pitt, Sienna Miller-rel mulatta az idejét a Galstonbury Fesztiválon, de a színésznő tagadta, hogy bármi több lenne közöttük barátságnál.

Nos, szerinted melyik csinos hírességgel kellene összejönnie Brad Pitt-nek?

Szavazz!

 

Nézd meg az alábbi videót, ha kíváncsi vagy, mi történt a világsztárral válása óta!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#sztárok#hírek#hollywood#álompár#brad pitt#angelina jolie#válás#marion cotillard#kate hudson#sienna miller#goldie hawn#Glastonbury

Címlapról ajánljuk