Műsorújság
RTL Most

Brad Pitt újra szerelmes?

A sztárt, Angelina Jolie-val való szakítása óta, már hírbe hozták Marion Cotillard-dal és Margot Robbie-val is, most pedig újabb dögös szőkeséggel boronálták össze, akit bizony szintén az egész világ ismer! Kíváncsi vagy, ki az új híres barátnő? Eláruljuk!

Nos, úgy néz ki, Pitt ezúttal a szintén elvált, két gyermekes színésznőbe, Kate Hudson-be szeretett bele, amit egyelőre az állítólagos pár egyik tagja sem kívánt sem cáfolni, sem pedig megerősíteni, bár felröppent a pletyka, hogy a színész már be is költözött Goldie Hawn lányához.


Azonban Hudson testvére, Oliver Hudson nemrég egy képet posztolt a közösségi oldalára, amihez igen nagy terjedelemben fűzött hozzá részleteket a színésznő állítólagos kapcsolatáról Brad-del:

„Igen beköltözött, és borzalmas! Dobozból iszik és az ajtót is nyitva hagyja, ha wc-re kell mennie. Engem tesónak, hív a gyerekeimet pedig arra kérte szólítsák nagybácsinak. Az anyám pedig folyamatosan flörtöl vele és kis ruhácskákban flangál egész nap, szóval Brad Pitt ideje, hogy kiköltözz, mert vissza akarom kapni a régi életemet!”


És, hogy mit szólt mindehhez a potenciális anyós jelölt, Goldie Hawn?

A színésznő csak nevetett, mikor a lánya és Brad Pitt kapcsolatáról kérdezték.

Forrás: e!online.com
Képek: Instagram, tumblr.com
 

Legnézettebb videók