Műsorújság
RTL Most

Brad Pitt máris kiszemelte a következő feleségét?

Az egész világ ledöbbent, amikor kiderült: Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Akkor mindenki azt hitte, Marion Cotillard a harmadik fél, ezt viszont mindenki tagadta. Most úgy tűnik, a színész újabb nőt szúrt ki magának.

Hogy ki is ez a titokzatos színésznő? Az biztos, hogy Angelina Jolie már régóta féltékeny volt a lányra, hiszen férje nyíltan vállalta, teljesen odáig van Margot Robbiért.

Mindenképpen együtt akart vele dolgozni egy filmen, azonban felesége az útját állta és megpróbálta megakadályozni ebben. Pitt azonban mégis elérte, hogy ha egy cameo erejéig is, de Margot szerepeljen a Nagy dobás című filmjében. Pitt már évek óta figyeli az ausztrál színésznőt és állítólag teljesen odáig van érte! Mindent megtett, hogy a közelébe kerülhessen:
 

„Brad Angelina háta mögött intézkedett és kihasználta a hollywoodi kapcsolatait, hogy Margot benne legyen a filmben.”

  

Hogy ebből mennyi igaz, nem tudni. A források viszont eléggé meggyőzően állítják, hogy Pitt totál belezúgott a 26 éves színésznőbe – akinek nem mellesleg épp most ível felfelé a karrierje.

Talán pont egy új szerelemre lehet szüksége a színésznek, hiszen mostanság nem kapott túlságosan jó híreket. Sokáig ment a huzavona, hogy kihez is kerülnek majd a gyerekek, és végül Angelina Jolie kapta meg a felügyeleti jogokat, Pitt csak szakember felügyelete mellett lehet a gyerekeivel.

És ha ez nem lenne elég, az amúgy sokkoló és botrányos válásról, akkor még azt is pletykálták Pittről, hogy nagyobbik fiát egy veszekedés alkalmával bántalmazta is. Végül tisztázták a vádak alól:

Szerintek mi lesz a következő hír a Jolie-Pitt kálváriában?
 

Forrás: hollywoodlife

#együttsikerül #maradjotthon