Műsorújság
RTL Most

Brad Pitt és Marion Cotillard máris oltár elé állnak?

A két sztár közös filmjének forgatásai egy ideje már befejeződtek, miközben az egész világ Brad Pitt válásától és a francia színésznővel való állítólagos viszonyától hangos. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot a Szövetségesek film kapcsán!

A mozi egy második világháborús romantikus thriller, amiben a Max Vatant alakító Pitt és Marianne Beausejour, akit Cotillard játszik szövetkeznek, hogy Casablancán merényletet kövessenek el egy német nagykövet ellen, eközben pedig természetesen egymásba szeretnek. Emellett azonban nemcsak a tervüket kell véghezvinniük, hanem a múltjukkal is szembe kell nézniük, az ugyanis gátat szabhat boldogságuknak.

A két világsztár mellett feltűnik még a filmben Lizzy Caplan, Matthew Goode, Charlotte Hope, valamint Jared Harris is. A filmet az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezte, aki a Vissza a jövőbe és a Számkivetett filmeket is jegyzi.

Most pedig megjelent a Szövetségesek második előzetese is, amiben Brad Pitt és Marion Cotillard filmbeli esküvője is látható:

Ez a jelenet igencsak érdekes annak tükrében, hogy Brad Pitt felesége Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A külföldi lapok értesülése szerint egyébként nem egy harmadik személy - történetesen az Oscar-díjas színésznő Cotillard - állhat a dolog mögött, hanem inkább az, hogy Jolie úgy véli, Pitt nem bánt elég jól a gyermekeikkel, illetve felröppent az a hír is, hogy a színésznek alkohol problémái vannak.

Akárhogy is, az már biztos, hogy a válás híre megdöbbentette az egész világot, olyannyira, hogy cikkek és mémek egész sora jött létre Jennifer Aniston lehetséges reakcióját találgatva!

Úgy tűnik, a DiCapriós-mémek ideje lejárt, mi pedig kénytelenek vagyunk bevallani, nekünk is megvan a kedvenc kárörvendő Aniston-mémünk:

A Szövetségesek című film egyébként december elsejétől látható a hazai mozikban!

Forrás: comingsoon.net, TMZ
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók