Celebklub

Vigyázat! Extra cukiság: bébidömping a sztárvilágban!

rtl.hurtl.hu

2017. június 15. 11:46

Az elmúlt időszakban számos tündéri gyerkőc látott napvilágot. Sőt, a közösségi oldalakon már a rajongók is megcsodálhatták az apró jövevényeket. Lássuk a legcukibb sztárbabákat!

Horváth Éva úgy tűnik, mindig igyekszik valamilyen ünnepre időzíteni élete legfontosabb pillanatait. Karácsonykor tudtuk meg, hogy gyereket vár, anyák napján pedig megszületett Kristóf. Bár még teljes fotót nem kaptak a rajongók, azért ettől a képtől is elolvadunk!

 


Március közepén született meg Som-Balogh Edina kislánya,Lilien. A színésznő pedig nem feledkezett meg a rajongóiról és több csodálatos fotóval is előrukkolt a gyönyörű babáról!

 


Nádai Anikó imádnivaló kisfia bár már lassan két éves lesz, mégsem hagyhattuk ki a listánkból. Hát nem ennivaló? A gyönyörű műsorvezető pedig ha teheti, minden percét vele tölti. A gyerkőc már most úgy pózol, mint egy kis modell!

 


Lassan 9 hónapja, hogy megszületett Dobó Ági második gyermeke. A kis Nathanielt először nálunk láthatták a nézők,és a modell édesanya közösségi oldalán azóta is minden örömteli és nehéz pillanatot megoszt követőivel.

 


Az RTL Klub valóságshow-iban sok szerelem szövődött már az elmúlt években, évtizedekben, de úgy látszik, a Farm szerelmespárja, Brigi és Gergő kapcsolata volt annyira erős, strapabíró és időt álló, hogy annak jövője és gyümölcse is legyen.

Kattints a videóra!
 

A külföldi sztárok sem aprózzák el.  Több hírességnek is gyerkőceitől hangos a sajtó. Például John Legend és Chrissy Teigen kislánya még a sztárbabák között is talán az egyik legaranyosabbnak mondható. Már most rengeteg rajongója akad.

Kattints a videóra!
 

Spanyol lapértesülés szerint a portugál sztárfocistának, Cristiano Ronaldonak is megszülettek az ikrei. Az információk szerint egy fia és egy lánya jött a világra június 8-án. A Real Madrid csillagának öröme azonban nem felhőtlen!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!
 

 

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#horváth éva#nádai anikó#dobó ági#som-balogh edina#Farm#cristiano ronaldo#john legend#baba#bébi#gyerek#születés#terhesség#cuki

Címlapról ajánljuk