KERESÉS search-close

valóságshow

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "valóságshow"

Őrületes meglepetésben részesültek a villalakók!

A játékosok nem hittek a szemüknek, mikor azt az utasítást kapták, hogy hagyják el a Villát: a meglepetésénél az öröm volt csak nagyobb, amikor a semmiből előbukkantak ValóVilág legelső szériájának játékosai.

Sziszi és Péter átadta magát a testi örömöknek!

Amíg a többiek a teraszon buliztak, addig Sziszi és Péter - senkivel és semmivel sem törődve - csak egymás kényeztetésével voltak elfoglalva.

Less be a ValóVilág piroslámpás negyedébe!

Az utolsó napjához ért az európai nemzetek hete a villában. Utoljára Hollandiát, Ausztriát és Németországot kellett valósághűen ábrázolniuk. A helyzet akkor kezdett fokozódni, mikor az amszterdami piroslámpás negyedbe látogattak a "turisták".
 

Ilyen egy szexi fotózás a ValóVilágban!

A villafiúk egyszerűen úgy döntöttek, feldobják egy kicsit a fagyos hangulatot és szexi fotózásba kezdtek - de nem is akárhogy!
 

Top 9 - Baukó Éva híres hempergése

Padlót fogni egy győztes párbajtól is lehet. Az biztos, hogy Baukó Éva ValóVilágos fetrengéseit egy partra vetett bálna is megirigyelhette volna! Baukó Éva a padlóról mindig felállt, és többször tért vissza, mint a Terminátor, de akárcsak a VV4-ben, mai Toplistánkon sem sikerült a csúcsra hemperegnie!

 

Top 1 - Úgy nem csókol senki, ahogyan Benkő Dániel csókol

Benkő Dániel lantművészt 1998-ban még Tisztikereszttel tüntették ki, aztán történt vele valami: az egyébként nem éppen Adonisz testű Dániel egy ideje ellenállhatatlan vágyat érez, hogy meztelenre vetkőzzön. Ezt a szokását a társkereső műsorában is megtartotta, Benkő feleséget keres címmel.

Top 2 - Kognitív disszonancia: VV Attila a kubai macsót oktatja

A VV5 győztese, Attila tanári módon játszotta ki a mester és tanítványa kártyát, és ehhez megtalálta a tökéletes partnert is. Találkozásuk vége pedig egy olyan jelenet lett, ami simán belekerülhetett volna egy "B" kategóriás karate filmbe is.

Top 4 - Az ország Győzikéje és az ő Buksija

A listánk negyedik helyén álló salgótarjáni család története egészen egyszerűen sokkolta a nagyérdeműt, főszereplője pedig bebizonyította, hogy igazi showman. Folyamatosan nézettségi rekordokat döntött a Győzike show, és az egész ország pontosan tudta, mi történt az előző részben – még akkor is, ha sokan nem is merték bevallani, hogy nézik.

Top 6 - A VV4 legnyálasabb pillanata: Gombi hazatelefonál

A ValóVilág 4 macsója úgy pityergett barátnője után, mint egy gyámoltalan kisgyerek első napján az óvodában. A szívkirály érzelgős hívása a hardcore VV rajongók fantáziájára is intenzív hatást gyakorolt: csak úgy ontották a paródiákat.

Vicces és sokkoló - sorra vesszük a legjobb valóságshow-s pillanatokat!

Legújabb Toplistánkban a valóságshow-k 10 legemlékezetesebb, legeredetibb, legsokkolóbb pillanatát elevenítjük fel. Szubjektív szerkesztőségi listánkon az elmúlt két évtized RTL-es valóságshow-iból válogattunk. Volt miből.

Utánajártunk, hogyan alakultak a VV szerelmek a villalét után!

Kiderült, hogy a ValóVilág kilencedik szériájában kialakult villakapcsolatok teljesen átalakultak, mióta mindenki visszatért a szürke hétköznapokba. De lássuk, hogy mi is történt!

Így telnek VV Zsuzsu mindennapjai a villalét után!

A ValóVilág9 powered by Big Brother győztesének felfordult az élete, de ezt egyáltalán nem bánja, sőt, elárulta, hogy milyen fantasztikus tervei vannak…

Kulisszatitkok a Villából – Így készül a ValóVilág9

Most megmutatjuk, kik és hogyan készítik az ország legsikeresebb valóságját. A műsort mindig is legendák övezték, de most lerántjuk a leplet!

Így változtak a valóságshow-k az elmúlt 20 évben

Tavaly ezen a napon járt utána a Fókusz: Hogyan születtek és készültek az RTL elmúlt 20 évének valóságshow-i, ki az, aki életveszélybe került a forgatáson, ki az, aki bármikor folytatná a kamerák előtti életet, és ki az, aki még mindig nem költötte el a nyereményét?

VV Krisztián: Nem lehetett szimpatikus, ahogy a nőkhöz viszonyulok

Az elkeseredett Krisztiánhoz több mint negyed óra után tudtunk csak bemenni a kiesés után, annyira kiborult. Mesélt nekünk Vivien és Cintike iránt érzett érzéseiről.
Az elmúlt napok történéseit ebben a riportban foglaltuk össze.

Minden idők legmeglepőbb párbaja volt a vasárnapi

Minden idők legmeglepőbb párbaja zajlott le vasárnap este a ValóVilág 9 powered by Big Brother játékában. És ha mindez nem lett volna elég rögtön a párbaj után újabb váratlan fordulat történt: a villalakók nagy döbbenetére megtartották a következő kiválasztást.
VV Krisztián erre a linkre kattintva mesél villabéli szerelmeiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való