Celebklub

5 dolog, amiért imádjuk a születésnapos Lady Gagát!

rtl.hurtl.hu

2017. március 29. 15:13

A mindig valami újdonsággal előrukkoló énekesnő ma ünnepli 31. életévét, mi pedig úgy döntöttünk összeszedünk néhány dolgot, ami miatt érdemes odafigyelni a sosem unalmas világsztárra!

1. Tehetség

 

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Gaga tehetségét azok sem vitathatják, akik nem kifejezetten szeretik őt, hiszen nemcsak kiváló énekesnő és zenész, de remek dalszövegíró és a vásznon is sikerült már bebizonyítania tehetségét! Így a számtalan Grammy-díja mellett, most már egy Golden Globe-díjjal is büszkélkedhet!

2. Fantasztikus imidzs

 

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Az ünnepelt nem egy klasszikus szépség és a divat követésében sem rendhagyó, hiszen Lady Gaga inkább diktálja a trendeket, mint sem követné őket. Valamint az is igaz, hogy nem mindenki számára könnyen emészthető, az amit ő képvisel, azonba az biztos, hogy az énekesnő, mindig fantasztikusan fest amellett, hogy minden bizonnyal önazonos is!

3. Különcség

 

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

A páratlan stílusérzékéhez azonban valóban társul egyfajta extravagánsság, különcség, amivel főként a karrierje elején borzolta a kedélyeket! A legtöbben viszont pont emiatt a kirívó viselkedése miatt kedvelték meg, vagy jegyezték meg az énekesnőt.

4. Állatbarát

 

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Gaga annyira szereti Asia nevű kutyáját, hogy gyakran szerepel az Instagram-ján is, aminek az lett az eredménye, hogy nemcsak a rajongók, hanem egy külföldi márka is felfigyelt a négylábúra, így a kutyust választották a reklámarcuknak!

5. A Super Bowl-os fellépése!

 

A post shared by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

A világ egyik legrangosabb sporteseményének sztárfellépője idén a Grammy-díjas énekesnő volt, aki rögtön fejest ugrott a színpadi showba! Ugyanis Gaga a houstoni NRG Stadion tetejéről üdvözölte az embereket, majd a következő másodpercben a mélybe vetette magát miközben természetesen kristálytiszta hanggal énekelt, majd a földet érés után sem állt meg, hanem további koreográfiával és dalokkal örvendeztette meg a közönséget.

Forrás/Képek: Instagram.com
#Celebklub#RTL Klub#rtl#lady gaga#születésnap#érdekességek#top5#golden globe#grammy-díj

Címlapról ajánljuk