Műsorújság
RTL Most

Lady Gaga szünetet tart!

Szomorú véget ért az énekesnő öt éves kapcsolata, valamint egy éve tartó eljegyzése Taylor Kinney-vel! Érdekelnek a részletek? Most megtudhatod!

Gaga az Instagram-ján hozta nyilvánosságra, hogy szerelmével külön utakon folytatják! A harminc éves extravagáns sztár a következő sorokkal posztolta képét:

„Taylor-al mindig is hittünk benne, hogy lelki társak vagyunk. Ahogyan más pároknak, nekünk is vannak jobb és rosszabb korszakaink, ezért mi most szünetet tartunk. Mindketten ambiciózus művészek vagyunk, akik remélik, hogy megoldva a bonyolult időbeosztásokat és áthidalva a távolságokat, folytatni tudjuk. Olyanok vagyunk, mint mindenki más és igazán szeretjük egymást!”

 

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on


A híresség, már többször panaszkodott, hogy színész kedvesét a forgatások távol tartják tőle.

Úgy tűnik, a szerelmesek megelégelték mindezt, de ahogy a sztárvilágban szokás és, ahogyan Gaga posztjából következtethetünk, még nincs kizárva, hogy újból egymásra találnak!

Egyébként a népszerű énekesnőnek a rengeteg munkája és a magánéleti problémái ellenére, arra is maradt ideje, hogy rajongóit az amerikai választásokon való szavazásra buzdítsa!

Kíváncsi vagy ki mellett tette le a voksát Lady Gaga? Tekintsd meg a videót, hogy megtudd!

Forrás: dailymail.co.uk
Képek: Instagram
, Tumblr.com

Legnézettebb videók