Műsorújság
RTL Most

Lady Gaga hatalmasat zuhant a világ legnézettebb show-ján! – VIDEÓ!

A világ egyik legnagyobb sporteseményének sztárfellépője idén a Grammy-díjas énekesnő volt, aki nemcsak felrobbantotta a színpadot, hanem egy őrületes ugrással indította a nem mindennapi fellépését! 

Az 51. amerikai Super Bowlra nemcsak a futball szerelmesei voltak kíváncsiak, hanem a zene és a lázadó popsztár rajongói is. Az NFL, vagyis az amerikaifutball-liga döntője minden évben óriási esemény, ugyanis a híres félidőben olyan sztárok szórakoztatták már a nagyérdeműt, mint például a The Rolling Stones, Aerosmith, Bruce Springsteen, Michael Jackson, Beyoncé, Justin Timberlake és Prince. Tavaly pedig Beyoncé, Bruno Mars és a Coldplay hármasa repítette az egekbe a rajongókat és a nézőket.

 

Watch @LadyGaga's breathtaking Super Bowl performance at GagaDaily.com

A photo posted by Lady Gaga (@gagadaily) on

A világ legnézettebb eseményére idén Lady Gagát hívták el a szervezők. Az énekesnőről tudniillik, a koncertjein bármi megtörténhet, és valószínűleg ebben a reményben várták a popsztár show-ját a nézők.

Gaga most sem okozott csalódást! Az első pár percben a houstoni NRG Stadion tetejéről üdvözölte az embereket, majd a következő másodpercben a mélybe vetette magát. Az énekesnő egy drótkötélre volt kifeszítve, és félelmet nem ismerve pörgött, forgott a színpad felett, miközben olyan tisztán és tökéletesen énekelt, mintha egy stúdióban tenné mindezt.

 

A photo posted by Lady Gaga (@gagadaily) on

A Golden Globe-díjjal is jutalmazott sztár olyan dalokat hozott magával vasárnap este, mint a Bad Romance, a Poker Face, a Born this way avagy a Telephone.

Kattints a képre és nézd meg az NFL hivatalos Facebook videóját! 

 

 

A Super Bowl alatt leginkább megáll az élet Amerikában, persze nem szó szerint, ugyanis ilyenkor közel egymilliárd liter sör és 14, 5 tonna chips szokott fogyni. Ha érdekel, miért imádják ilyen sokan az amerikaifutball-bajnokságot, és hogy a szünetben miért nem mehetnek el egyszerre a nézők a mosdóba, nézd meg a Fókusz riportját!

Kattints a videóra!

forrás/képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók