Műsorújság
RTL Most

Lady Gaga nem bírta tovább: elsírta magát interjú közben!

Az énekesnőt nemrég legújabb albumával kapcsolatban kérdezték egy tévéműsorban, és meglehetősen őszintén válaszolt minden kérdésre, a legszemélyesebbekre is. A végén már krokodilkönnyeket hullatott.

Ez az év rengeteg változást hozott Lady Gaga életébe, és ezt igyekezett minél kreatívabban felhasználni a dalaiban. Ennek köszönhetően az ötödik albuma kifejezetten személyes lett, ráadásul az eddigi teátrális stílust is sutba dobta és most már tényleg ő és az érzései kerültek a középpontba.

Nemrég interjút készítettek vele, és természetesen ez az átalakulás is szóba került:

„Nagyon sokat sírtam, rengeteg fájdalom jött elő, de sokat tanultam magamról… amikor először mutattam meg az albumot édesapámnak, az egy nagyon brutális nap volt. Apám és a nagymamám is nagyon elérzékenyültek.” – mesélte a Joanne című lemezéről.

Azt viszont egy pillanatig se bánja, hogy most a zene és ő a legfontosabbak – sőt, elmondta: azt se bánná, ha ezentúl bárokban kellene eljátszania a számait. Neki ugyanis az a legfontosabb, hogy a családja támogatja és buzdítja, hogy dolgozzon még keményebben.

De nem volt ez mindig így. Régebben nagyon nehezen viselte, hogy amikor hazamegy, le kell mosnia magáról azt a valakit, akit a fellépései során mutat:

„Nagyon nehezen mostam le. Fent hagytam a parókát, a sminket és a ruhákat. Sosem akartam, hogy a rajongók csalódjanak bennem.  Mindig azt akartam, hogy a művész énemet lássák.” - ekkor kezdett el könnyezni.

Érzi ugyanis, hogy amint átlépi ezt a határt és megmutatja az igazi énjét, soha többé nem lesz szabad. Hiszen, ha kilép a nagyvilágba, akkor mindenkié. Bárki követheti, lefotózhatja és nem tehet ellene semmit.

„Úgy döntöttem, ha odakint nem lehetek szabad, akkor idebent leszek!”


Azonban azt sajnálja a legjobban, hogy másokkal találkozzon, és csak úgy, nyugodtan elcsevegjenek az életről.

Legnézettebb videók