Celebklub

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

rtl.hurtl.hu

2016. november 10. 16:00

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

Ónodi János mint Bruno Mars

Olyan népszerű slágerek fűződnek Bruno Mars nevéhez, mint az Uptown Funk, a The Lazy Song vagy a Grenade, és nélkülözhetetlen kiegészítője a kalap. Ónodi Jánosnak a fejfedője és a tehetsége már megvan, a többi csak rajta áll!

 

 

Rézműves Márkó (Ham ko Ham) mint Molnár Ferenc Caramel

Caramel 2005-ben tűnt fel egy tehetségkutatóban, amit meg is nyert, így országszerte ismertté váltak dalai. A Ham ko Ham énekesének nem csupán a stílusa, de a szakálla is épp olyan, mint Molnár Ferencnek.  

 

 

Gorbunov Dmitrij mint Michael Bublé

Dmitrij legutóbb Cindy Lauper - True Colors című dalát adta elő, és bár zeneileg nem sok hasonlóság van közte és a dzsesszénekes Michael Bublé között, az X-Faktoros versenyző elegáns stílusú öltözékei azonnal a kanadai-olasz zenészt juttatták eszünkbe.

 

 

Fejes Szandra mint Meghan Trainor

Az amerikai énekesnő és a magyar tehetségkutató verenyzője nem csupán alkatra hasonlóak, a hajszínűk is megegyezik, habár Meghan csak néhány hónapja váltott szőkéről vörösesbarnára. Az pedig nem is kérdés, hogy mindketten aranytorkú énekesnők!

Mentor és mentoráltja még nem hasonlított ennyire egymásra az X-Faktor indulása óta. Jáger Kinga épp olyan nőies és szexi, mint mentora, Tóth Gabi.

 

 

Mata Richárd mint Justin Bieber

Justin Bieber2009-ben vált világszerte ismertté, amikor mindössze 15 esztendős volt. Mata Ricsi éppen 15 éves, így előtte a lehetőség, hogy olyan ismert slágereket készítsen, mint az immár Grammy-díjas kanadai énekes.

 

 

Opitz Barbara mint Shakira

Nem is kérdés, hogy ki jutott először eszünkbe, amikor ránéztünk Opitz Barbi képére. A hatalmas szőke hajkorona nem csupán az X-Faktor versenyzőjének adatott meg, a kolumbiai énekesnő is aranyló tincsekkel büszkélkedhet.

 

 

Pleszkán Écska (Soulbreakers) mint Terecskei Rita (Zanzibár)

Első pillanattól kezdve éreztük, hogy valakire nagyon hasonlít Écska, azonban csak most tudatosult bennünk, hogy a Zanzibár énekesnőjére, Terecskei Ritára emlékeztet a Soulbreakers énekesnője. Ugye milyen durva a hasonlóság?

 

 

Vince Aliz Liza mint Pink

Pink laza, mégis nőies, akár az X-Faktor Lizája, aki rövid hajával és ultramenő stílusával az egyik legegyedibb versenyzője a 2016-os szériának.

 

 

Dánielfy Gergő mint Zac Efron

Gergő már most a tinilányok kedvence, csakúgy mint a High School Musicallel ismertté vált Zac Efron, aki nem csupán mosolyával, de hangjával és színészi játékával is leveszi a lányokat a lábáról. Lehet, hogy ez vár az X-Faktor döntősére is?!

 

 

#Celebklub#X-Faktor#hasonmás#jáger kinga#opitz barbara#vince aliz liza#fejes szandra#gorbunov dmitrij#mata richárd#dánielfy gergő#soulbreakers#ham ko ham#ónódi jános#justin bieber#shakira#tóth gabi#pink#meghan trainor#michael bublé#zac efron#terecskei rita#caramel#bruno mars

Címlapról ajánljuk