Műsorújság
RTL Most
Opitz Barbara
Opitz Barbara

Az énekes a válogatón Sia dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie mentorokat. A Mentor Házban pedig az And I Am Telling You című dallal sikerült megkapnia Tóth Gabitól az élő show-t jelentő „igen”-t.


Életkor: 16 

Születési dátum: 1999.11.30.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: szőke

Szemszín: gesztenyebarna

Csillagjegy: Nyilas

Magasság: 160 cm

Hobbi: -

Kedvenc szín: fűzöld, piros, fekete

Kedvenc étel: tejbegríz, lecsó, rántott sajt

Kedvenc film: A fiú, Jessabelle, Paranormal Activity, Kismocsok, Twist Oliver, Csillagpor

Kedvenc előadók: Christina Aguilera, Shakira, Janis Joplin, Amy Winehouse, Lauryn Hill, Demis Roussos, Kelly Family, Jennifer Hudson

Kedvenc tárgy: piros cérna, zongora, mikrofon

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert országszerte elismert, híres énekesnővé szeretnék válni, úgy gondolom az X faktor nagy lehetőséget ad erre.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: tanuló

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret): A lakóhelyem környékén léptem fel különféle rendezvényeken, iskolai ünnepségeken, megyei énekversenyen és Ukrajnában egy énekversenyen.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Egy konkrét pillanat nincsen, a karácsonyi ünnepek a legszebb pillanatok, amikor a családdal együtt ünnepelünk, meglepjük egymást, együtt énekelünk. Valamint a legjobb barátnőmmel eltöltött hétköznapok, mert minden napunkat képesek vagyunk végig nevetni :)) Ami még kiemelkedő, egyértelműen, az hogy az X Faktor egyik döntőse lehetek én is.

Azért örülök, hogy Tóth Gabi a mentorom, mert profi előadóművésztől sok mindent lehet tanulni. Gabi egy pozitív energiabomba, önbizalmat ad nekem, ezáltal fejlődik az előadói készségem, és a hangképzésben is új dolgokat tanít nekem. Nagyon szeretem az ilyen magabiztos, profi embereket :) Jó érzéssel tölt el, hogy Gabi bízik bennünk, lányokban nagyon is!

 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?

Egy rózsaszín gyöngyökből fűzött nyaklánc, amit Dzsulika, 8 éves unokahúgom saját kezűleg készített. Azt mondta mindig szerencsét fog hozni, ha felveszem. Úgy gondolom, egy kisgyermek hite nagyon sokat számít.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo