Műsorújság
RTL Most
Ónodi János
Ónodi János

Az énekes a válogatón Rebecca Ferguson dalával jutott tovább a Táborba, ahol a csoportos feladata után egyéni produkciójával is meggyőzte a mentorokat. A Mentor Házban pedig a Stay With Me című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az élő show-t jelentő „igen”-t.


Életkor: 25

Születési dátum: 1990.12.14.

Családi állapot: egyedülálló

Hajszín: fekete

Szemszín: barna

Csillagjegy: Nyilas

Magasság: 167 cm

Hobbi: biciklizés, kirándulás

Kedvenc szín: kék

Kedvenc étel: pestos tészta csirkemellel

Kedvenc film: A Karib-tenger kalózai

Kedvenc előadó: Adam Levine (Maroon 5)

Kedvenc tárgy: nincs

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert az előadói pálya áll szívemhez a legközelebb, nem pedig a gazdasági.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: közgazdász marketing mesterszakon a végzettségem, de nem helyezkedtem el a diplomával, hiszen épp X-Faktorozom.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam:

A nővéremnek van két pici lánya (5 éves, 1 éves), akik az én keresztlányaim, a legnagyobb rajongók. :) Amikor a kisebbik először meglátott a TV-ben, majdnem leverte a szekrényről, miközben azt kiabálta, hogy „Ja-Ja, Ja-Ja…”.

Eddigi tapasztalataim a zenével (fellépések, iskolák, hangszerismeret):

Szegedre jártam egy könnyűzenei iskolába esti tagozatra az egyetemi szak mellett. Életem talán legmozgalmasabb és legszebb évei voltak. Az itt alakult zenekarral sok helyen volt fellépésünk.
Anyukámnak probléma volt a hangszálával, és nem beszélhetett több mint egy hónapig. Feljött hozzám, a szobámba, és leírta egy lapra, hogy ő már nem is tud beszélni, mert nem tudja, hogyan kell. Mondtam, hogy megengedem neki, hogy egy, de csakis egy szót kimondjon. Többszöri nekifutásra kimondta, hogy „szeretlek”. Ez az egyik legszebb pillanat az életemben.

Azért örülök, hogy Gáspár Laci a mentorom mert már az első válogatón meglátta, mi rejlik bennem, és azóta is az egyik legnagyobb támogatóm. Nélküle már a Tábor közepén kiestem volna.  

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad?

Nővéremtől kaptam egy kis porcelán elefántot az államvizsgám előtt, de letört az orra, szóval jelenleg kabalamentes életet élek.

Ajánlott videók

Legnépszerűbb videók

Teljes adások RTL Most Logo