Celebklub

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

rtl.hurtl.hu

2016. november 5. 21:00

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

Jáger Kinga

A 21 éves énekesnő négy éve már jelentkezett az X-Faktorba, akkor azonban nem jutott tovább a Mentorházból. Idén Tóth Gabi mentoráltjaként azonban bebizonyította, hogy az élő show-ban a helye. A 2016-os válogatón a kis fekete mellett tette le voksát Kinga, amihez egy kardigánt vett fel. A stylistok, fodrászok és sminkesek a visszafogott lányból egy igazi nőt varázsoltak!

 


Opitz Barbara

Barbi már a válogatón mindenkit lenyűgözött a hangjával és hatalmas hajkoronájával. Bár a fodrászoknak nincs könnyű dolga a lány frizurájával, alapvetően nem változtattak az énekesnő megjelenésén. A mindössze 16 esztendős versenyző a válogatón egy fehér maxi ruhába bújt, az élő show-ban azonban már stylistok állítják neki össze a testalkatához leginkább passzoló szetteket.

 


Vince Aliz Liza

Úgy tűnik, hogy Liza esett át a legnagyobb változáson. A fiús lány egy macskás inget választott az X-Faktor válogatójára, amit egy farmernadrággal kombinált. Az átalakulást követően régi szemüvegét egy lila keretes, trendi darabra cserélte, haja bevörösödött és a fazonja is igazán divatos lett.

 


Gorbunov Dmitrij

A 24 éves énekes talpig feketében állt a mentorok elé a válogatón, az élő show-ra azonban egy csillogós zakót vett fel. Az orrpiercing és a kócos haj pedig a védjegye lett!

 


Dánielfy Gergő

Gergő fekete ingben jelent meg a válogatón, az átalakulást követően pedig egy laza szettre esett a stylistok választása, amit kiegészítőkkel dobtak fel.

 


Mata Richárd

Ricsi a legfiatalabb versenyzőként Puskás Peti csapatát erősíti. A Mentorházból először kieső srác, aki egy újabb esélyt kapott a mentorától, a válogató óta megnövesztette a haját, és egy menő tini sráccá változott.

 


Balogh Eszter

Eszter laza szettjét egy sokkal nőiesebb stílusra cserélte, és kiderült, hogy a hullámos haj legalább olyan jól áll neki, mint az egyenes.

 


Fejes Szandra

Az énekesnő gyönyörű arcát még varázslatosabbá teszi egy kis smink, göndör frizurája pedig röviden is igazán jól áll neki!

 


Ónodi János

Jani egy egyszerű szerelésben jelent meg a válogatón, azonban most egy igazi jelenség lett kalapjával és csokornyakkendőjével. Hihetetlen, hogy mikre képes néhány kiegészítő!

 


Ham ko Ham

A zenekar tagjai a meghallgatáson fehér ingben jelentek meg, amivel nem igazán lehet melléfogni, mostantól azonban már sokkal merészebb öltözékekben is megcsodálhatjuk őket és a zenéjüket. A föld színek például nagyon jól állnak nekik!

 


Jaggers

A Jaggers akár egy világhírű zenekar is lehetne, legalábbis ami a megjelenésüket illeti. Az egységes stílus kialakítása után már csak egy dolog vár rájuk, hogy bizonyítsák tehetségüket!

 


Soulbreakers

A zenekar énekesnője már a válogatón megmutatta kiforrott és egyedi stílusát. Ez az élő show-ra sem változott, inkább csak felerősödött a vadnyugatias, indián vonal.

 

 

#Celebklub#X-Faktor#style#átalakulás#változás#haj#smink#ruha#divat#jáger kinga#opitz barbara#vince aliz liza#dánielfy gergő#gorbunov dmitrij#balogh eszter#fejes szandra#ónódi jános#ham ko ham#jaggers#soulbreakers#mata richárd

Címlapról ajánljuk