Celebklub

A Válótársak sztárja búcsúzik

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 19. 9:00

Valami véget ért, de a sorozat Szonjája jókedvűen, és egy kellemes üzenettel emlékezteti rajongóit a „fejezet” közelgő lezárásra.

Ugye emlékszünk még Földes Eszter és Lengyel Tamás viharos kapcsolatára, ami természetesen a Válótársak színfalai között zajlott?! A faképnél hagyott lány minden alkalmat megragad arra, hogy a folyton bizonytalan és hezitáló exét (Joci) visszaszerezze. A sorozat folytatásából biztos, hogy hamarosan az is kiderül, hogy milyen eszközökhöz folyamodik ismét…

Már bizonyára te is izgatottan várod, hogy visszatérjenek kedvenceid a képernyőre. A forgatások már javában tartanak, sőt hamarosan a végeredményt is láthatjuk. De addig is elárulunk néhány kulisszatitok a folytatásáról!

Kattints a képre a részletekért!

Sőt, arra is fényt derítettünk, hogy mi történik majd Bálinttal a következő részekben. A bennfentes információkat pedig nem más árulta el, mint a karaktert megformáló Stohl András:

Kattints a képre a részletekért!

Tehát azt most már mindenki tudja, hogy a színészek és a stáb gőzerővel készülnek a Válótársak második évadára, de most azt is megmutatjuk, mivel töltötték a nyarat a sorozat sztárjai.

Kattints a képre a részletekért!

Na, de térjünk vissza a gyönyörű színésznőre! Korábban beszámoltunk már arról, hogy milyen hihetetlen változáson ment keresztül a sorozat Szonjája. Emlékszel még? A képre kattintva felelevenítheted a részleteket!

Fontos azt is megemlítenünk, hogy Eszter, nemcsak a Válótársakban tér vissza az RTL Klub képernyőjére, ugyanis nagyon fontos szerepet tölt be a hamarosan induló gyerek tehetségkutatóban. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színésznő lesz a Kicsi Óriások egyik zsűritagja Spáh Dávid és Geszti Péter mellett.

„Az vonzott benne, hogy ez egy gyerek tehetségkutató”

És íme Földes Eszter búcsúüzenete, ami nem másra vonatkozik, mint az elmúlt három hónapra…

„Gyönyörű nyárvéget Nektek!”

 forrás: Facebook
#Celebklub#földes eszter#szonja#Válótársak#válótársak 2#színésznő#kicsi óriások#zsűri#ítész#búcsú#nyár#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk