Bulvár

G.w.M: Sajnos a hír igaz, nem koncertezhetek

rtl.hurtl.hu

2023. december 7. 16:47

G.w.M bejelentette, hogy a nagyobb koncertjeit le kellett mondania, csak a kis bulikat tartják meg.

Sajnos igaz a hír, miszerint nem koncertezhetek az egészségügyi állapotom miatt, mivel a baloldali egyensúlyközpontom teljesen leállt – közölte G.w.M az Instagramon egy 24 óráig elérhető sztoriban, amit a Blikk szúrt ki.

A rapper a közelmúltban kórházban volt a depressziója miatt. A bal fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt, ezért most állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger és levertség gyötri.

„Sokat készültem, hogy átállok a live verzióra fellépések szempontjából, szinte az egész évem erről szólt, de a szervezetem közbeszólt. A félórás fellépéseken is borzalmasan koncentrálok, hogy le tudjam adni a műsort, amit egyébként a kezelőorvosom szerint nem szabadna, de én akkor is megyek, viszont az, hogy 60-70 percet tudjak nyújtani egy live koncerten, az jelenleg teljességgel kizárt. Szóval egyelőre nem fogok tudni nagyzenekaros koncerteket adni” – írta.

Mindez azt jelenti, hogy a sztár csak a kis bulikat fogja megtartani, a normál hosszúságú koncerteket nem. „Sok live koncertet le kellett mondanom közöttük olyanokat is, amikre már sokan jegyeket is vettek. Ezeknek az árát természetesen mindenkinek visszautaljuk.

Amint jobban leszek és bírom a terhelést, mindent meg fogunk tenni, hogy ezeket a koncerteket pótoljuk


– olvasható a sztoriban.

Azt is elmondta, most egyelőre a gyógyuláson van a hangsúly, illetve új számokat ír, amelyek nemsokára meg is fognak jelenni.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#g.w.m#betegség#koncert#depresszió#egyensúly#szerv#leállás

Címlapról ajánljuk