Bulvár

Depressziójára fittyet hányva koncertet adott G.w.M, de egy kép szerint fájóan kevesen mentek el

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 16:40

G.w.M rapper a gondjai – és az orvosi tiltás – ellenére szombaton koncertet adott, de mivel kevesen tudtak a fellépésről, enyhén szólva nem volt telt ház a kisvárosi sportcsarnokban.

Súlyos lelki válságon megy át G.w.M, azaz Varga Márk rapper. Felesége, Kulcsár Edina nemrég saját vlogján fakadt ki könnyek között, azt panaszolva, hogy férje nem vele beszéli meg a gondjait. Később Edina egy újabb poszttal kívánta eloszlatni a félreértést, hogy párkapcsolati gondjaik lennének – ebben azt írta G.w.M-ről, hogy „nincs nála jobb férj”.

A Blikk szerint a rapper a közelmúltban kórházban is a depressziója miatt volt, és ez az oka annak is, hogy felszedett 15 kilót. Ráadásul a bal fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt, ezért most állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger és levertség gyötri.

A rapper mindezek – és az orvosi tiltás – ellenére szombaton koncertet adott, de mivel kevesen tudtak a fellépésről, enyhén szólva nem volt telt ház a kisvárosi sportcsarnokban. A közönség méretéről a Redditen közzétett fotó tanúskodik. A posztoló szerint a kép G.w.M koncertjén készült.


Nyitókép: Facebook

#Bulvár#g.w.m#kulcsár edina#koncert#depresszió#reddit

Címlapról ajánljuk