Bulvár

Kulcsár Edina G.w.M miatt sírva jelentkezett be vlogján

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 6:54

G.w.M a depresszió jeleit mutatta, és mióta kijött a kórházból, megváltozott a viselkedése. Hanyagolja Edinát, és mindent a haverjaival beszél meg – panaszolta könnyek között Kulcsár Edina.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyit fogok sírni ebben a vlogos dologban

– mondta Kulcsár Edina friss vlogbejegyzésében, amit a Bors szemlézett.

A lap szerint úgy tűnik, hogy a volt szépségkirálynő és G.w.M rapper szenvedélyes kapcsolata problémákba ütközött. Kulcsár Edina és volt férje, Csuti tavaly év elején jelentették be, hogy elválnak, és a szakítás oka az volt, hogy Edina és G.w.M, azaz Varga Márk egymásba szerettek. Azóta közös gyerekük is született, Amara. 

Kulcsár Edina a vlogján könnyek között beszélt arról, hogy most nehéz időket élnek meg G.w.M-mel, aki a depresszió jeleit produkálta, majd olyan beteg lett, hogy kórházba került. Edina mindennap meglátogatta, amíg bent feküdt, de azután, hogy a férfi kikerült a kórházból, megváltozott a viselkedése. 

Edina sírva mondta el, hogy a férje nem segít neki semmit az otthoni teendőkben, de még hanyagolja is őt: a dolgait nem vele, hanem a haverjaival beszéli meg, akikkel minden idejét tölti.

Edina ugyanakkor a videóban arra is utalt, hogy Márk lelki problémákkal küzd, ezért teret kell hagynia, hogy összeszedje magát. A szomorú nő úgy fogalmazott:

Eddig hozzám se szólt, meg magában volt, most meg beszélget, nyilván ilyenkor az ember összekapja magát, hogyha itt vannak mások, csak mégis olyan szarul élem meg, hogy nem velem beszélget, nem mondja el, hogy mi van vele. 

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#párkapcsolat#sírás#könnyek#vlog

Címlapról ajánljuk