Bulvár

Nincs nála jobb férj! – írja most G.w.M-ről Kulcsár Edina, aki nemrég sírva videózta magát a rapper miatt

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 12:38

„Azért sírtam, mert Márk éppen akkor tudta meg, hogy nem lettek jók az eredményei, és maga alá került, és magába zárkózott teljesen érthető módon” – magyarázta meg Edina korábbi aggasztó videóját.

Kulcsár Edina, nem sokkal azután, hogy vlogján könnyek között jelentkezett be férje miatt, egy Instagramon közzétett friss poszttal most arra utal, hogy minden rendben van kettőjük között – vette észre a Bors.

Nincs nála jobb férj

– hangsúlyozta Edina a fotó mellett, amely őt és Varga Márkot ábrázolja a vörös szőnyegen. 

Egy kommentelő kérdésére hosszabban is kifejtette, hogy mi áll korábbi videója hátterében – amelyben könnyek között arra panaszkodott, hogy G.w.M nem vele beszéli meg a problémáit.

„A realitynk keretében meséltem az érzéseimről őszintén. Azért sírtam, mert Márk éppen akkor tudta meg, hogy nem lettek jók az eredményei, és maga alá került, és magába zárkózott teljesen érthető módon. És az ő érzései rám is kihatással vannak, mert együttérző ember vagyok. Rosszul élem meg, ha ő maga alatt van. Ennyi történt” – fejtette ki.

A volt szépségkirálynő a vlogján közzétett korábbi bejegyzésben azt mondta Varga Márkról: „eddig hozzám se szólt, meg magában volt, most meg beszélget, nyilván ilyenkor az ember összekapja magát, hogyha itt vannak mások, csak mégis olyan szarul élem meg, hogy nem velem beszélget, nem mondja el, hogy mi van vele”.

 

 

#Bulvár#g.w.m#kulcsár edina#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk