Bulvár

Berki Mazsi újra szerelmes, elmesélte, hogyan találtak egymásra

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 10:31

Szerelméről vallott.

Berki Krisztián özvegyének élete teljesen új fordulatot vett férje halála után. Berki Mazsi most megosztotta, hogy újra megtalálta a boldogságot. Berki Mazsinak teljesen új életet kellett kezdenie férje váratlan halála után. A tragikus esemény után Mazsi visszavonult, hogy a kislánya boldogságára koncentráljon, írja a Bors. Azonban a szerelem mindig váratlanul érkezik, és Mazsinál sem volt ez másképp. 

Bár eleinte talán próbált ellenállni, végül a szerelem diadalmaskodott, és most már boldogan él Zoltánnal, akivel Székesfehérváron kezdtek új életet.

Mazsi és Zoltán nem foglalkoznak a pletykákkal, boldogan élnek együtt, és minden a legnagyobb rendben van közöttük. Azt mondják, hogy élvezik a mindennapokat családként, ugyanakkor fontosnak tartják a kettesben töltött időt is. Berki Mazsi elárulta, hogy hogyan ismerkedett meg Zoltánnal. Azt mondta, már az első pillanatban érezte, hogy közük lesz egymáshoz.

„A barátnőm elhívott egy horvátországi hétvégére, és ott teljesen véletlenül megismerkedtem a jelenlegi párommal, Zolival. Megpillantottam és éreztem, tudtam, hogy lesz köztünk valami. Aztán amikor már jöttem haza, akkor együtt is voltunk. Nagyon érdekes volt, hogy az ember így félt, és én is mondtam, hogy ezt lehet? Nem szabad? Nagyon korai? És úgy éreztem, hogy ezt valamiért kaptuk a kislányommal együtt. Nem akartam eltolni ezt, mert úgy éreztem, hogy ennek most itt van az életünkben a helye, és ha ad az élet, akkor el kell fogadnunk” – idézte fel Mazsi a lapnak.

Berki Mazsi így örült a Sztárboxban aratott hatalmas győzelmének:


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#Berki Mazsi#szerelem#pár#új kapcsolat#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk