Bulvár

G.w.M-et azzal vádolják, hogy nem is beteg, csak rejtőzködik

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 13:47

Még vezetnie se lenne szabad, de folyamatosan a volán mögül posztol.

Azzal gyanúsítják G.w.M-et, hogy nem is olyan rossz az egészégügyi állapota, mint azt állítja. Korábban mi is megírtuk, hogy a rapper bejelentette: nagyobb koncertjeit le kellett mondania, csak a kis bulikat tartják meg. Arról beszélt, hogy néhány hete kezdett betegeskedni, a belső fülével voltak gondok, és azóta leállt az egyensúlyközpontja.

A követői közül viszont egyre többen gondolják úgy, hogy nem is olyan komoly a helyzet, a celeb pedig azért mondta le a koncerteket, mert nem fogynak rendesen a jegyek.

A Bors cikke szerint a rappernek elvileg vezetnie sem lenne szabad, mégis többet posztolt a volán mögött ülve az elmúlt időszakban. Ha valóban egyensúlyzavara van, akkor ezzel magára, és a vele utazókra is veszélyt jelent. Több posztjában is látszik, hogy mellette ül Kulcsár Edina, kislányuk, vagy épp L.L. Junior.

A kommentelőknek az is feltűnt, hogy miután G.w.M lemondta az egyórás nagykoncertjét, gyorsan letolt két félórás fellépést. Sőt, a helyszínek közötti nagyjából egyórás utat talán még vezetve is tette meg. Hogy G.w.M mit reagál ezekre a vádakra, azt egyelőre nem tudni.

Nyitókép: YouTube / GWMMUSIC

#Bulvár#g.w.m#vád#komment#internet#koncert#jegyek#vezetés#egyensúly#fül

Címlapról ajánljuk