Bulvár

Berki Mazsi ingatlanosnak tanul

rtl.hurtl.hu

2023. december 4. 19:15

Berki Mazsi, a Sztárbox versenyzője azért döntött így, mert számára izgalmas megtalálni a megfelelő otthont egy ügyfélnek.

A kommentelők össztűz alá vették Berki Mazsit, miután pár napja az Instagram-odalán megosztott egy bejegyzést több százmilliós lakásokról. Most azonban kiderült: a Sztárbox versenyzője nem lakást vásárolni készül, hanem ingatlanbizniszbe kezdett.

Ingatlanosnak tanulok, nem saját részre szándékoztam lakást venni. Azért döntöttem így, mert izgalmas megtalálni a megfelelő otthont egy ügyfélnek, meglátni egy lakásban a lehetőségeket, összekötni a pontokat úgy, hogy mindenki nyertes legyen

– árulta el Berki Mazsi a Blikknek.

Hozzátette, a felháborodás egy része számára érthető, ha annak formája nem is minden esetben. „Azzal egyet kell értsek, hogy az ingatlanok ára – ahogyan egész Európában – Magyarországon is megugrott. Igazuk van azoknak, akik emiatt aggódnak, együtt érzek azokkal, akikben ez frusztrációt kelt” – fogalmazott. Berki Mazsi arról is beszélt, hogy régebben rosszul érintették az ok nélküli bántások, de az utóbbi másfél évben megerősödött, és már „lepereg róla” a rosszindulat.

Berki Mazsi magabiztosan verte Janicsák Vecát a Sztárboxban

Betegségektől és sérülésektől hátráltatva szállt szembe egymással Berki Mazsi és Janicsák Veca a Sztárbox első elődöntőjében. Az üzletasszony-influnszer magabiztosan verte Janicsák Vecát, a pontozók egyhangúan őt ítélték győztesnek, így ő jutott be elsőként a Sztárbox döntőjébe.


Berki Mazsi izgatottan nézte végig Dobos Evelin és Nyári Dia meccsét, hiszen a Sztárbox második elődöntőjében kiderült, hogy kivel fog ringbe szállni a döntőben. Edzőjével ki is elemezték a színésznők mérkőzését, és ennek alapján azt üzente leendő ellenfelének: kösse még fel kicsit a gatyáját jövő vasárnapra.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Berki Mazsi#ingatlanos#Sztárbox

Címlapról ajánljuk