Bulvár

Botrány Amerikában: egy képviselőjelölt az interneten közvetítette, hogy a férjével szexel

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 12. 12:41

Arra kérte a nézőket, hogy adjanak nekik „tippeket”.

Egy virginiai demokrata jelölt egy internetes élő videós erotikus tartalomszolgáltatással foglalkozó oldalon közvetítette, ahogy a férjlével szeretkezik. A követőkkel ilyenkor folyamatosan egy chaten lehet tartani a kapcsolatot. Gibson arra kérte a nézőket, hogy adjanak tippeket nekik, hogy a férjével hogyan szexeljenek.

Susanna Gibson két kisgyermek édesanyja, képviselőjelöltként versenyben van az amerikai Richmondban az 57-es körzetért. A New York Post archivált anyagok, képernyőmentések alapján azt írja, hogy Gibson és a férje rendszeresen szerepeltek a Chaturbate nevű, felnőtteknek szóló streaming oldalon.

A 40 éves ápolónő több mint egy tucatnyi élő adást tartott a férjével, ezek a felvételek kerültek elő a Recurbate webhely nyilvános archívumából. A nőről az anyagokat az után hozták nyilvánosságra, hogy bejelentette, indul a richmondi 57-es körzetért. Az ügyet először a Washington Post szellőztette meg, de a hír aztán gyorsan végigfutott az amerikai sajtóban. 

Az oldalon a párnak egyébként 5770 követője volt, a lap azt írja, Gibson rendszeresen arra kérte a követőket, hogy adjanak nekik tippeket, és kérjenek tőlük extra pénzért privát bemutatókat. A hírek szerint a nő azt is elmondta a követőknek, hogy egy jó célra gyűjt pénzt az oldalon. 

A Washington Postnak Gibson azt mondta, hogy megsértették a magánélethez való jogát, majd hozzátette, hogy az egész hírverés célja, hogy lejárassák őt a választások előtt.

„A politikai ellenfeleim és republikánus szövetségeseik bebizonyították, hogy hajlandók akár szexuális bűncselekményt is elkövetni, csak hogy engem és a családomat támadjanak. Úgy látszik, nincs olyan határ, amit ne lépnének át, hogy elhallgattassák a nőket, amikor megszólalnak” – mondta Gibson. A jelölt jogi képviselője szerint az archivált videók nyilvánosságra hozatalával megsértették Virginia „bosszúpornótörvényét”, amely büntetőjogi kategóriába sorolja, ha erotikus vagy meztelen képeket kényszerítés, zaklatás vagy megfélemlítés szándékával terjesztenek.

A New York Post megjegyzi, hogy Gibson a republikánus David Owen ellen indul a november 7-i választáson.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#susanna gibson#ágy#szex#házaspár#élő#tippek

Címlapról ajánljuk