Életmód

Felesége rávette a négyes szexre, nehéz helyzetbe került az odaadó férj

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 22. 10:16

A negyvenes házaspár egy párizsi utazáson engedte ágyába a másik párt. Nem várt következményei lettek.

A brit Sun tanácsadó rovatába írt egy férj kétségbeesésében: felesége sugallatára kipróbálták a négyest – azaz egy másik párral osztották meg ágyukat – ez azonban feje tetejére állította életét.

A 43 éves férj és 40 éves felesége 15 éve házasok. Úgy döntöttek, hogy házassági évfordulójukra Párizsba utaznak, ahol azonban nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt elképzelnénk. Felesége szinte állandóan arról áradozott, hogy milyen szexi a francia akcentus, és flörtölni kezdett más párokkal. Egyik este a férj féltékenysége olyan szintre jutott, hogy vitázni kezdtek, ennek hevében a nő arra célzott, hogy a férfi harmatgyenge az ágyban. 

„Ez arra ösztönzött, hogy ejtsem a vitát, és élete legjobb szexét nyújtsam neki. Szex közben azt mondta, hogy játszótársakat akar, ezért utána megkérdeztem, hogy mire gondol. Vonakodva megosztotta titkos fantáziáit. Bevallotta, hogy gyakran eljátszik a gondolattal, hogy egy másik párt is meghívhatna az ágyunkba. Megbeszéltük a dolgot, és beleegyeztem, hogy megpróbálom, ha alkalom adódik rá” – elevenítette fel a történteket a férfi, aki ekkor még talán nem gondolt arra, hogy ez nem csak egy homályos utalás volt. Felesége ugyanis még Párizsban lépéseket tett a megvalósítás irányába, regisztrált egy társkeresőre is, ahol erre nyitott párokat keresett a környékükön.

„Kiválasztottunk egy párt, és megbeszéltük, hogy a szállodánk bárjában találkozunk. Nagyon vonzó és kacér francia pár voltak, nem telt el sok idő, és felvittük őket a szobánkba. Eleinte ideges voltam, de a másik férfi annyira megnyugtatott, hogy hamarosan máris benne voltunk, miközben a feleségeink jól érezték magukat. 

Soha nem gondoltam volna, hogy egy férfi képes ilyen érzéseket kelteni bennem. Kétségbeesetten szeretném újra kipróbálni, de nem akarom, hogy a feleségem azt higgye, hogy meleg vagyok. Ez azt jelenti, hogy meleg vagyok?

– vetette fel a férj. Deirdre, a rovat tanácsadója szerint egyetlen szexuális találkozás nem jelenti azt, hogy a férfi meleg lenne. 

A fantázia feldobhatja a szexet egy pár számára, de mások bevonása kockázatot jelenthet, és olyan zavaros érzésekhez vezethet, mint a tiéd

– írta. Hozzátette: fontos, hogy a férj beszéljen feleségével, és győződjön meg róla, hogy felesége is újra részt szeretne venni egy négyesben.

Meg lehet-e bocsátani egy megcsalást? Érdemes-e ajándékkal bocsánatot kérni? Erről kérdezték Hevesi Kriszta szexuálpszichológust a Reggeliben:


Hozzászólna?

 

Nyitóképünk illusztráció. – Fotó: Getty Images

#Életmód#szex#házaspár#négyesszex#házasság

Címlapról ajánljuk