Bulvár

Opitz Barbi anyukája bement a rendőrségre a bántalmazási ügy miatt, gyanúsítottként hallgatták ki

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 30. 15:38

Négy és fél év börtönt kaphat Opitz Barbi édesanyja. 

Vasárnap este rontott rá Opitz Barbira és Serleg Albertre az énekesnő édesanyja Barbi lakásában. Ahogy ajtót nyitottak neki, azonnal elkezdődött az ordítozás és előkerült egy kés is, ami állítólag Barbi édesanyjának a kezében volt – írja a Blikk. A célpont Albert volt, akinek az eset után az egész testét sebek borítják és feljelentést is tett az ügyben. A BRFK sajtóosztálya megerősítette, a VII. kerületi kapitányság zaklatás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást egy középkorú hölgy ellen.

A Naphire.hu megkereste kedden Opitz Barbi édesanyját, aki kijelentette: még aznap bemegy a rendőrségre, hogy tisztázza magát. De választ nem adott a lap kérdéseire. A rendőrség arról tájékoztatta a naphire.hu-t, hogy az ügy feltételezett elkövetőjét gyanúsítottként hallgatták ki.

Ha bebizonyosodik, hogy a Barbi édesanyja ellen felhozott vádak igazak, akkor akár 4 és fél év börtönt is kaphat, bár a megkérdezett jogász szerint büntetlen előélet esetén kicsi az esély rá, hogy letöltendő szabadságvesztés lesz ítélet. 

A támadásról a Fókusz is készített riportot:


Fotó: RTL/Fókusz

#Bulvár#opitz barbara#serleg albert#támadás#börtön

Címlapról ajánljuk