Bulvár

Egy horvát nő nyerte a szex-Európa-bajnokságot, óriásmelleket vett a nyereményéből

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 7:44

A nő elmondta, a gigamellekkel szeretné majd újra elvinni a pálmát a versenyen.

A meglehetősen ellentmondásos verseny, a göteborgi szex-Európa-bajnokság győztese azt mondja, hogy hatalmas melleket fog csináltatni a díjából, hogy újra megnyerhesse a versenyt, írja a Daily Star.

Marija Zadravec, más néven Sweet Mery a közösségi médiában hirdette ki magát a verseny győztesének, annak ellenére, hogy csak egyetlen „fellépése” volt az eseményen.

A verseny lényegében egy valóságshow, ahol pornósok, szexmunkások szerepeltek, de az elmúlt években már közel sem annyira nívós, mint egykor volt. Sokan otthagyták a rendezvényt, mert olyan lett, mint egy „alacsony költségvetésű Big Brother” – írta a bulvárlap.

A 27 éves, Németországban élő horvát nő azt mondta, hogy D-kosárból F-kosárra fog váltani.

Marija azt is elárulta, hogy még mindig azon dolgozik, hogy találjon egy produkciós céget, amely segíthet neki megvalósítani álmát, hogy egyszerre 50 férfival szexeljen.


A szex-Eb egyébként hat héten át tartott, de többen is elhagyták a rendezvényt, mert nem akarták őket elengedni egy szobából. Mister Riddle, egy pornósztár, aki Szlovéniát képviselte, azt mondta, „először azt az utasítást kapták, hogy nem hagyhatják el azt a helyiséget, amiben vannak”.

A szervezők másik követelése állítólag az volt, hogy a jelentkezőknek ugyanazokban az ágyakban kellett aludniuk, amelyekben naponta legalább 45 percet szexelnek.

A verseny szervezője, Dragan Bartic azt állította, hogy a versenyzők alkoholt vittek be a házba, és nem profihoz illő módon viselkedtek. A versenyről csaknem mindenki távozott, kivéve a horvát győztest.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#Európa bajnokság#marija zadravec#szex#göteborg#plasztikai műtét#mellnagyobbítás#mellek

Címlapról ajánljuk