Bulvár

Négy éve rajta voltak, de nem jött a gyerek – kiderült, hogy végig „rossz helyen próbálkoztak”, és a nő még szűz

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 7:56

Azt is elmondta, hogy minden közösülés nagy fájdalommal járt neki.

A Mirror egy meg nem nevezett pár kálváriáját írja le: gyereket akartak, de négy évig nem jól próbálkoztak, így nem is lehetett babájuk.

A Kína délnyugati részén fekvő Kujcsou tartomány Bijie városból származó házaspár – a 26 éves férfi és 24 éves felesége – végül orvoshoz fordult, mivel már hosszú ideje próbálkoztak a gyerekvállalással eredménytelenül. Az orvosok egy rutin vizsgálat során megállapították, hogy a nő még szűz.

Az orvosokban ezek után felmerült a kérdés, hogy ha jó ideje próbálkoztak, akkor hogyan zajlott a szex kettejük között.

Egy beszélgetésből kiderült, hogy a nő minden együttlét során komoly fájdalmakat élt át, de azt gondolta, hogy ez természetes. A nőt megvizsgáló orvos elmondta, hogy megvizsgálták a férfi feleségének végbélnyílását is, mert ezekben az esetekben általában az szokott történni, hogy a párok análisan közösülnek.

A vizsgálatokból egyértelműen kiderült, hogy a házaspár négy évig análisan szexelt, ennek következtében nem sikerült teherbe esni. Ezután az orvos irányelvei szerint folytatták a próbálkozást a „hagyományos” módon, és mindössze néhány hónappal ezután jött is a hír: a nő sikeresen teherbe esett.

Nyitókép (illusztráció): Pexels

#Bulvár#szex#anális#gyereknemzés#szűz#probléma#kína

Címlapról ajánljuk