Bulvár

Leonardo DiCapriót egy újabb 30 alatti nővel fotózták le

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 16:03

Egyesek szerint DiCaprio és Gigi Hadid még mindig találkozgat, de Leo most Hadid egyik legjobb barátnőjével, Vittoria Cerettivel fagyizott Santa Barbarában.

A 48 éves Leonardo DiCaprio és a 25 éves Vittoria Ceretti fagylalttal és jegeskávéval hűtötték magukat a hőségben, a színészt és az egyébként házas modellt kedden a kaliforniai Santa Barbarában látták. Úgy tűnt, mindketten jól érzik magukat egymás társaságában – írja a PageSix, a fotósorozat is itt látható!

A 48 éves DiCaprio terepszínű baseball sapkában, fekete napszemüvegben és arcmaszkban próbált észrevétlen maradni. Szokásos fekete ruháját azonban lecserélte egy fehér pólóra és egy barna rövidnadrágra, amelyet szürke-piros tornacipővel párosított. Eközben a 25 éves olasz szépség egy fekete sportos rövidnadrágot és egy szűk fekete pólót viselt, amelyet egy fehér hosszú ujjú pólóval takart el. 

A Wall Street farkasának sztárja a lehető legtöbbet hozta ki a nyárból, hiszen a pazar jachtokon való lazítástól kezdve a bikinis modellekkel való szórakozáson át Mick Jagger 80. születésnapi sztárpartijáig mindenhol megfordult.

A Page Sixnek nyilatkozó források azt mondták, hogy DiCaprio még mindig találkozgat Gigi Hadid modellel, akivel először közel egy évvel ezelőtt hozták hírbe. Egy forrás elárulta, hogy a pár „együtt volt”, miután két egymást követő éjszakán látták őket bulizni az észak-amerikai Hamptonsban. Bár DiCaprio és Hadid nem voltak egyedül, a szemtanúk szerint úgy tűnt, hogy egy párt alkotnak, „vibrálás” volt kettejük között.

Ahogyan beszélgettek egymással... Érezni lehetett az energiát 

– árulta el egy bennfentes.

Hadid egyébként jó barátságot ápol Cerettivel, aki DJ Matteo Milleri, azaz Anyma felesége, a fiatalok 2020-ban kötötték össze az életüket.

Fotó: Getty Images

#Bulvár#leonardo dicaprio#vittoria ceretti#gigi hadid#románc

Címlapról ajánljuk