Bulvár

Csepregi Éva: Már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 22. 14:38

Lassan 70 éves lesz Csepregi Éva, de ennek ellenére is kirobbanó formában érzi magát. A szerelemről már lemondott, de a külsőre még mindig sokat ad.

Csepregi Éva kapcsolata 5 éve ért véget, de jól megvan egyedül, hiába akadnak jelentkezők a háza táján.

Nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki abba a verklibe, amilyen az én életem, bele tudna illeszkedni. A korábbi kapcsolataim is azért értek véget, mert nehéz volt végigasszisztálni a hajtást. És már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam. Ez a kor nem arról szól, hogy az igazit hajkurásszam

– mesélte a story.hu-nak az énekesnő, aki már alig várja, hogy nagymama lehessen.

A nővéremnek nemrég született meg a második unokája, voltunk is látogatóban, és hát annyira jó volt azt a pár hetes csöppséget a karomban tartani. Én már csak erre vágyom

Erdős Péter egykori párja arra is mesélt, hogy mennyire fontos számára, ha tetszik másoknak. Mint említette, szerelmet már nem vár, de még mindig fontos számára, hogy mit gondolnak róla az emberek. Még pékségbe sem szokott kimenni smink nélkül és erről mesélt is egy vicces történetet:

Van egy cipész, akihez olykor-olykor betévedek, de különben is, amikor néha találkozunk az utca túloldalán, odaintünk a másiknak. És egyszer úgy léptem be a boltjába, hogy nem volt rajtam smink, merthogy onnan közvetlenül a kozmetikushoz készültem.

Megkérdezte, hogy milyen névre írhatja fel a rendelést, ugyanis nem ismert meg… Mondtam, hogy Csepregi Éva, mire visszakérdezett, hogy ’Maga az? Tán valami baja van?!’ Majd, amikor legközelebb visszamentem – már kifestett szemmel –, mondta is, hogy ’na így már más.’ És mivel hiú vagyok, figyelek rá, hogy ilyen ne nagyon forduljon elő” – mesélte.

Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#csepregi éva

Címlapról ajánljuk