Bulvár

„Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiú” – így emlékszik Győzikére Csepregi Éva

rtl.hurtl.hu

2023. január 5. 10:33

Az énekesnő a kilencvenes években tehetséggondozást is vállalt, ekkor figyelt fel Győzikére.

Csepregi Éva a Story magazinban mesélt Gáspár Győző felfedezéséről – írta meg a Blikk. Az énekesnő egy időben tehetségeket is felkarolt a koncertezés mellett, akiket énekelni és színészkedni tanított iskolájában. Így ismerkedett meg Győzikével, akiről a következőket mesélte:

Nagyon másként nézett ki, mint most. Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem. De amikor egy ideje már járt hozzánk, és megmelegedett köztünk, a társaság középpontja lett, és oszlopos tagja volt a csapatnak

– kezdte az énekesnő a visszaemlékezést, amit így folytatott:

Volt valami hallása, de inkább csak a rettentő nagy érdeklődést és örömet láttam a szemében, hogy ide járhat, hozzánk. Úgy gondolkodtunk, hogy aki egy kicsit is érzi, hogy odavaló, motoszkál benne valami több, az jöjjön, és úgyis eldől, hova vezet az útja. Győzi egyetlen órát sem hagyott volna ki, és rengeteget tanult, fejlődött a két év alatt. Énekelve zongorázott, színészkedett, úgyhogy szép lassan világossá vált számomra, hogy nagyon komolyan szeretne befutni, sikeres lenni.

Bár az iskola idővel bezárta kapuit, Csepregi Éva később is nyomon követte tanítványai szakmai életét. Az énekesnő nagyon örült, amikor megtudta, hogy Gáspár Győző együttest alapított Romantic néven, a Győzike Show-t ugyanakkor vegyes érzelmekkel fogadta. Később aztán belátta, hogy az egész ország imádja a Gáspár családot.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel. Szeretettel emlékszem rá, és sokszor visszahallom, hogy ő is szeretettel emlegeti ezeket az éveket

– mondta Éva.

Nyitókép: RTL / Csepregi Éva a Reggeli című műsorban

#Bulvár#csepregi éva#gáspár győző#győzike

Címlapról ajánljuk