Belföld

Borjú és nyúlja: Győzike beugrott Németh Szilárdhoz megnézni, mi rotyog a bográcsban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. július 1. 13:30

A showman, aki nemrég lett a Fidesz tagja, Németh Szilárddal, valamint zuglói fideszes politikusokkal együtt fényképezkedett egy szombati eseményen.

Közösen főzünk zuglói barátainkkal, Borbély Ádámmal és Rozgonyi Zoltánnal. Már beugrott az üstbe a borjú és a füstölt nyúlja, folyt. köv…

– ezt posztolta szombaton fél tizenkettő előtt nem sokkal Németh Szilárd a Facebookon. A csepeli fideszes politikus ezúttal egy zuglói rendezvényről jelentkezett be, ahol „Magyar vagyok, nem kell nekem recept” angol feliratú kötényben főzött füstölt nyúljás borjúpörköltet.

A következő poszt nem sokkal 13 óra előtt érkezett, és az újabb fotó tanúsága szerint nem más, mint Gáspár Győző showman látogatta meg a fideszes politikusokat. Össze is álltak egy fotó erejéig: Borbély Ádám és Rozgonyi Zoltán, Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata fideszes képviselői, Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, rezsibiztos, egykori csepeli polgármester, valamint Gáspár Győző, a Fidesz tagja.


Németh csak annyit írt a képhez, hogy „Megérkezett Győző is”, amihez egy étkészletes emojit biggyesztett. Ebből arra lehet következtetni, hogy Győzike nem veszi kézbe a fakanalat, csupán eszik majd a bográcsos ételből.

Nyitókép: Németh Szilárd Facebook-oldala

#Belföld#fidesz#gáspár győző#győzike#németh szilárd#zugló#bogrács#főzés

Címlapról ajánljuk