Bulvár

Tóth Andi: A gyomrom kifordult b.zd meg tőletek!

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 21. 11:14

Tóth Andi nem válogatta meg a szavait, amikor azzal szembesült, hogyan bántanak a közösségi oldalakon egy 14 éves kislányt az emberek.

Tóth Andi kapott a követőitől néhány videót egy 14 éves Adrienn nevű kislányról, aki zenés, éneklős, dalokra tátogós tartalmakat tölt fel magáról – vette észre a Bors. A videók alatt azonban többezer sértő, megalázó komment jelent meg, ezért a kislány édesapja meg is tiltotta, hogy folytassa ezt a tevékenységet a közösségi oldalakon. Tóth Andit megdöbbentette az emberek rosszindulata és ennek hangot is adott.

Valószínűleg azzal a szándékkal küldtétek, hogy de jót fogok majd nevetni rajta vagy én is megalázom, nem tudom. Az a temérdek komment, ami a videók alatt volt, a gyomrom kifordult b*zd meg tőletek! Valahol kettőezer kommentben szapulják, megalázzák, kinevetik ezt a lányt, mert nem tetszik, ahogy kinéz, énekel vagy megnyilvánul 

– mondta egy TikTok videóban Tóth Andi.

Az énekesnő, aki mostanában a divat világában próbált szerencsét tudja, miről beszél: ő maga is rengetegszer volt internetes zaklatás áldozata és ez az eset arra ösztönzi, hogy felszólaljon a cyberbullying ellen, amit a 14 éves Adrienn is elszenved.

Itt hol az igazság? Ez hol jogos? Az a kib*szott Néztek dal is pont erről szól, hogy ha nem tetszik és nem érdekel az a videó, akkor mi a büdös f*szért nem görgetsz tovább?! Miért kell neki leírni, hogy kb. haljon meg? 

– tette hozzá Tóth Andi.

Nyitókép: RTL, Joy Awards

#Bulvár#tóth andi#komment#cyberbullying

Címlapról ajánljuk